Εσθονία – Αυστρία 0-2: Πήρε τη νίκη… σβηστά (highlights)


Χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα και χωρίς να εντυπωσιάσει η Αυστρία πρόσθεσε άλλους 3 βαθμούς στο “σακούλι” της στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταιλήματος, επικρατώντας της μαχητικής Εσθονίας με 2-0.

Οι Εσθονοί παρουσίασαν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ στο 5ο λεπτό, όμως ο Σινιάφσκι κατάφερε να αστοχίσει μόνος του από το ένα μέτρο και σε κενή εστία, φάση απ’ αυτές που λες πως δεν γίνεται να χαθού κι όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.

Η Αυστρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ 2 λεπτά μετά τη δεύτερη καλή στιγμή της Εσθονίας που ήρθε με δυνατό σουτ Πουμ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Το 1-0 έγινε στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Λάιμερ να πλασάρει “κόβοντας” στην περιοχή και περίπου ένα μέτρο μετά το σημείο του πέναλτι και αφού πρώτα είχαν… κρύψει την μπάλα οι Ποσχ και Σλάγκερ.

Το 2-0 έγινε στο 40′ με κεφαλιά του Λίνχαρτ, ύστερ από κόρνερ διαβήτη του Αλάμπα, που έστειλε την μπάλα ακριβώς εκεί που την ήθελε ο κεντρικός αμυντικός των Αυστριακών για να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος χάθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τη μεγαλύτερη όμως να έρχεται στο 90+1 από φάουλ του Αλάμπα που βρήκε εξαιρετικά στην κίνηση των Λίνχαρτ που όμως αυτή τη φορά αστόχησε, μένοντας το τελικό 2-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.