Βουλγαρία-Ουγγαρία 2-2: Γκολ και ασίστ ο Ντεσπόντοφ, πέρασε στο 97΄στα τελικά η Ουγγαρία! (highlights)

Την τρίτη συνεχόμενη παρουσία της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξασφάλισε η Ουγγαρία με το 2-2 στη Σόφια με αντίπαλο την ουραγό του έβδομου ομίλου των προκριματικών Βουλγαρία. Ασίστ και γκολ ο εξαιρετικός Ντεσπόντοφ.

Την τρίτη συνεχόμενη παρουσία της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξασφάλισε η Ουγγαρία με το 2-2 στη Σόφια με αντίπαλο την ουραγό του έβδομου ομίλου των προκριματικών Βουλγαρία. Ασίστ και γκολ ο εξαιρετικός Ντεσπόντοφ. Σπουδαίο ματς ο Σομποσλάι.

Η ομάδα του Ρόσι θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Γερμανίας το 2024 για πέμπτη φορά σε τελική φάση, με την Βουλγαρία να μένει εκτός για πέμπτη σερί διοργάνωση (τελευταία παρουσία το 2004).

Το 0-1 ο Άνταμ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σομποσλάι στο 10′ για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Ντέλεφ μετά από γύρισμα του Ντεσπόντοφ στο 24′ για την Βουλγαρία που έμεινε με δέκα παίκτες στο 37′ λόγω αποβολής του στόπερ Άντοφ. Κόκκινη και για τον Κέρκεζ της Ουγγαρίας στο 57′, αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το 2-1 με πέναλτι ο Ντεσπόντοφ στο 82΄, μετά από εξαιρετική προσπάθεια δική του και προβολή του Σάλαι στο πόδι του σε μπάσιμο στην περιοχή. Το τελικό 2-2 με αυτογκόλ ο Πετκόφ σε φάουλ του Σομποσλάι στο 97′!

Bασικός για την Βουλγαρία και με ασίστ μάλιστα ο Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ και στον πάγκο ο Ίλιεφ της Κηφισιάς.

Η Βουλγαρία ολοκληρώνει την παρουσία της στον όμιλο, στα δύο τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης, με νέο προπονητή τον Ίλιαν Ίλιεφ αντί του Μλάντεν Κρίσταϊτς, ο οποίος από τον Νοέμβριο του 2022 και το φιλικό με την Κύπρο εκτός έδρας μετρούσε στον πάγκο τρείς ισοπαλίες και επτά ήττες σε δέκα αγώνες.

Η βαθμολογία (μόνο το Μαυροβούνιο έχει 6 ματς):

1. Ουγγαρία 15
2. Σερβία 13
3. Μαυροβούνιο 8
4. Λιθουανία 6
5. Βουλγαρία 3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.