Πογέτ για ΕΠΟ: «Απλήρωτος οκτώ μήνες ο συνεργάτης μου» (video)

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γκουστάβο Πογέτ, ο άμεσος συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο αποχώρησε από την Εθνική Ελλάδας, καθώς είναι απλήρωτος οκτώ μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: «Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Για τη Γαλλία: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες»

Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς.

Για τον βοηθό του: «Μαζί μου αυτή τη φορά δεν θα είναι ο Μαουρίσιο Ταρίκο, ο άμεσος συνεργάτης μου, είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες, δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά σεβασμού προς το πρόσωπό του. Το ότι δεν έχουμε προπονητικό κέντρο για να προπονούμαστε μας κάνει πολύ δύσκολη τη δουλειά μας. Ελπίζω εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα προπονούνται σε τέτοιες συνθήκες. Προσωπικά με δυσκολεύει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας