Σερβία-Μαυροβούνιο 3-1: “Άγγιξε” την πρόκριση, με Μίτροβιτς πρωταγωνιστή (highlights)

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μίτροβιτς (2 γκολ) και Τάντις (1 γκολ-1 ασίστ), η Σερβία νίκησε στο Βελιγράδι 3-1 το Μαυροβούνιο σε ματς για τον 7ο όμιλο και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι.

Η Σερβία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού απείλησε στο 2ο λεπτό με τον Μίτροβιτς, ο άσος της Αλ Χιλάλ, στο 9΄πήρε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ένα εκπληκτικό σουτ με το εψωτερικό φάλτσο κάρφωσε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μιγιάτοβιτς. Στο 26ο λεπτό ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με αριστερό σουτ απείλησε αλλά η μπάλα βρήκε λίγο στο δεξί δοκάρι και πέρασε άουτ.

Η απάντηση του Μαυροβουνίου ήρθε σε μία καλή αντεπίθεση, με τον Μάρουσιτς να βρίσκει τον Γιόβετιτς και ο άσος του Ολυμπιακού με ωράιο σουτ ισοφάρισε 1-1.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Στοϊκοβιτς δυσκολεύτηκε από τη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά κατάφερε να φτάσει στην πολύτιμη νίκη, με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά στο 73΄ μετά τον ωραίο συνδυασμό Κόστιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Τάντιτς, ο αρχηγός των Σέρβων έβγαλε σε θέση βολής τον Μίτροβιτς που απλώς έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 77ο λεπτό, ο Ντούσαν Τάντιτς “σφράγισε” τη νίκη για τη Σερβία με ωραίο δεξί πλασέ. Από τους κορυφαίους του αγώνα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ο Μλαντένοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.