Βουλγαρία: Βγήκε μπροστά ο Ντεσπόντοφ

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση της Βουλγαρίας στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να μάθει από τα λάθη του προηγούμενου αγώνα, όπου ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από τους Λιθουανούς και να μην τα επαναλάβει στο εκτός έδρας ματς με την Αλβανία την Τρίτη.

Αρχικά, ο Ντεσπόντοφ δήλωσε: «Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα πράγματα, αλλά αυτό είναι για μια στιγμή. Ακόμα ένα δύσκολο ματς μας περιμένει. Στο ματς με τη Λιθουανία ήταν λάθος μας και δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα, ο Κράεφ ζήτησε συγγνώμη. Αυτή η κόκκινη κάρτα μας κατέστρεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πάμε μπροστά, αλλά ήταν δύσκολο με παίκτη λιγότερο. Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν εμπειρία, δεν έχουν βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτές οι δύσκολες καταστάσεις χτίζουν χαρακτήρα. Αυτές οι στιγμές πρέπει να τους κάνουν πιο δυνατούς, όχι να τους γκρεμίζουν. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος παίκτης συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω μια αλλαγή προπονητή, είμαστε ποδοσφαιριστές και δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Για εμάς η λύση είναι να βγούμε και να πεθάνουμε στο γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε μια νίκη. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν έκτακτα μέτρα μετά το ματς με τη Λιθουανία. Γιατί να μιλήσουν άνθρωποι από τη διοίκηση με τους παίκτες; Θέλετε να υπάρχει ίντριγκα στην εθνική ομάδα. Όλοι ήθελαν να κάνουν ανανέωση στην εθνική ομάδα. Ο Kρστάιτς το έκανε και άρχισε να χτίζει κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Ξεκινήσαμε καλά τα πρώτα παιχνίδια. Νομίζω ότι όποιος ρωτήσει και ξέρει ποδόσφαιρο θα πει ότι χρειάζεται χρόνος. Η ομάδα έχει δυνατότητες. Αν απέναντι στη Σερβία και το Μαυροβούνιο μπορούσαμε να μιλήσουμε για κακή τύχη, απέναντι στη Λιθουανία μπορούμε να μιλήσουμε για τα λάθη μας. Δεν μπορώ να πω στις ομάδες αν θα ποντάρουν σε Βούλγαρους παίκτες ή όχι. Ανταγωνισμός υπάρχει παντού, αλλά αν δεν υπάρχουν Βούλγαροι στις ομάδες, δύσκολα θα συμβούν πράγματα. Το να αναλάβεις την ευθύνη σημαίνει να δείξεις κάτι άλλο στο επόμενο παιχνίδι. Αν μη τι άλλο, κάντε μου κριτική. Έτσι αναλαμβάνεται η ευθύνη και εγώ αναλαμβάνω το δικό μου μερίδιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.