Oυαλία – Κροατία 2-1: “Καθάρισε” ο Γουίλσον (highlights)

Από τα δύο γρήγορα γκολ (47΄ και 60΄) του Γουίλσον, κρίθηκε η αναμέτρηση της Ουαλίας με την Κροατία. Τελικό αποτέλεσμα 2-1 υπέρ των Ουαλών στον αγώνα για την 6η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro

Η Κροατία το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ομάδα του Ντάλιτς, έχασε 2-1 στο Κάρντιφ από την Ουαλία, έμεινε έξι πόντους πίσω από την πρωτοπόρο του ομίλου Τουρκία (που συνέχισε νικηφόρα καθώς επικράτησε 4-0 της Λετονίας), ενώ ταυτόχρονα νιώθει “καυτή” την ανάσα των Ουαλών που με 10 συνολικά πόντους, έφτασαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και υπερτερούν στην ισοβαθμία.


Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γουϊλσον που με δύο πολύ γρήγορα γκολ στις αρχές της επανάληψης (47΄ με ωραίο πλασέ και 60΄ με κεφαλιά) διαμόρφωσε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να πετύχουν ένα γκολ ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι, το κατάφεραν στο 75΄ με τον Πάσαλιτς, αλλά… μέχρι εκεί.

Ουαλία: Γουόρντ, Ντέϊβις, Ρόμπερτς, Ρόντον, Αμπαντού, Γουϊλιαμς, Μεμπάμ, Γουϊλσον (81΄ Μπρόουντχεντ), Μπρούκς (57΄ Ντ. Τζέιμς), Τζόρνταν Τζέϊμς, Μούρ

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς (46΄ Στάνισιτς), Βίντα, Γκβάρντιολ, Μπάρισιτς (59΄ Σόσα), Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μάγιερ, Μούσα (46΄ Μπέλιο), Μπρέκαλο (46΄ Πάσαλιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.