Ιταλία – Μάλτα 4-0 : “Ξεμούδιασμα” και κάτι σαν προπόνηση! (highlights)

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. η Ιταλία νίκησε την Μάλτα 4-0 στο Μπάρι κι ετοιμάζεται για το ντέρμπι του 3ου προκριματικού ομίλου στο Γουέμπλει με την Αγγλία. Σκόρερς οι Μποναβεντούρα (22'), Μπεράρντι (45+1', 63') και Φρατέζι (93')

Εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ – κι ακόμα πιο επιβλητικά, εάν υπήρχε ακόμα μεγαλύτερος ζήλος – η “Σκουάντρα Αντζούρα” νίκησε τη Μάλτα σε ένα ματς που έμοιαζε περισσότερο με προπόνηση ενόψει του ντέρμπι του 3ου προκριμαυτικού ομίλου με την Αγγλία στο Λονδίνο σε λίγα 24ωρα.

Βέβαια ακόμα και ένα “εσωτερικό διπλό” για την ομάδα του Σπαλέτι θα είχε ένα υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικότητας, από ότι αυτό το ματς με τη Μάλτα στο στάδιο “Σαν Νίκολα” του Μπάρι. Όμως μιλάμε για πραγματικές συνθήκες αγώνα. Σε παρόμοιες που οι Ιταλοί “πέταξαν” δύο βαθμούς στα Σκόπια πριν από ένα μήνα.

Ο Μποναβεντούρα στο 22ο λεπτό άνοιξε το σκορ κι ο Μπεράρντι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε το 2-0.

Στην μονότονα πιεστική υπεροχή του 2ου μέρους είχαμε πάλι πολλές ευκαιρίες στα καρέ των φιλοξενούμενων με ένταση που όσο περνούσε η ώρα έμοιαζε να ξεθυμαίνει… Στο 63′ ο Μπεράρντι με σουτ έκανε το 3-0 ενώ λίγο νωρίτερα ακόμα και οι Ιταλοί φίλαθλοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν ένα γκολ της Μάλτας σε μια σπάνια φάση στα καρέ του Ντοναρούμα όπου ο Γιάνκαμ δεν μπόρεσε να βρει στόχο!

Στην τελευταία φάση του αγώνα έγινε το 4-0 από ωραία ενέργεια και σουτ του 24χρονου Φρατέζι

Ιταλία (Λουτσιάνο Σπαλέτι) 4-3-2 :

Ντοναρούμα, Ντι Μάρκο, Μαντσλίνι, Νταρμιάν, Μπαστόνι, Μποναβεντούρα (87′ Μπιράγκι), Μπαρέλα (65′ Φρατέζι), Λοκατέλι, Κεάν, Μπεράρντι (65′ Ορσολίνι), Ρασπαντόρι

Μάλτα (Μικέλε Μαρκολίνι) 5-3-2

Μπονέλο, Απάπ, Πέπε, Μυσκάτ, Γιόζεφ Μπογκ (66′ Ατάρντ), Καμεντζούλι, Γιάνκαμ (84′ Νβουόκο), Μοντεμπέλο (55′ Σαταριάνο) Κρίστενσεν (66′ Μουσκάτ) Γκουιλάουμερ, Πολ Μπογκ (84′ Πάιμπερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.