Λευκορωσία – Ρουμανία 0-0: Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή (highlights)

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Λευκορωσία και Ρουμανία, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή του ομίλου.

Η Ρουμανία, επηρεασμένη ενδεχομένως από το…άγχος που δημιούργησε η υποχρέωση της νίκης που θα την έφερνε στην κορυφή του ένατου ομίλου, δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην Λευκορωσία.

Τα πλάνα των προπονητών:

Ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου παρέταξε την Ρουμανία με 4-2-3-1 με Μπάνκου, Μπούρκα, Ντραγκούσιν, Ρατσίου στην άμυνα, Σκρετσίου και Μαρίν τα δύο αμυντικά χαφ, Αλιμπέκ Σταντσίου και Μαν στο χώρο του κέντρου και στην κορυφή τον Ντραγκούς.

Η ΛΕυκορωσία ξεκίνησε με 4-2-3-1, με Πολιακόφ, Βοκόφ Παλίτσεβιτς και Πετσένιν στην άμυνα, Κορζιούν και Εμπόνγκ τα δύο αμυντικά χαφ, Γιούζεπτσιουκ, Κλίμοβιτς και Κοντσεβόι στο κέντρο και Μοροζόφ στην κορυφή

Η Ρουμανία την κατοχή αλλά και το άγχος

Η Ρουμανία στο πρώτο ημίχρονο έφτασε να έχει την κατοχή σε ποσοστό ακόμη και 66% απέναντι στην Λευκορωσία, όμως δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε όσες ευκαιρίες θα ήθελε που θα μπορούσαν να της έχουν φέρει το πολυπόθητο γκολ. Σαφώς το άγχος των φιλοξενούμενων αυξάνονταν όσο περνούσε η ώρα και δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο να διασπάσουν την άμυνα της Λευκορωσίας για να προηγηθούν και να βρεθούν πιο κοντά στη νίκη, που θα τους έφερνε από νωρίς στην πρώτη θέση του ένατου ομίλου.

Ο Σταντσίου απείλησε στο 10΄και στο 15΄ ο Αλιμπέκ έχασε την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Ιορντανέσκου. Ο αρχηγός της Ρουμανίας απείλησε στο 23 και το 35, χωρίς όμως να μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Λευκορωσία έδωσε βάρος κυρίως στην άμυνα, όμως είχε την προσοχή της στραμμένη στις αντεπιθέσεις που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν σε γκολ.

Πολλές οι ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ!

Εξαιρετική στην άμυνα αποδείχτηκε η Λευκορωσία, καθώς περιόρισε τη Ρουμανία κυρίως σε μακρινά σουτ και πολλές σέντρες. Η ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου, είχε κατοχή 64%, 21 ευκαιρίες στο ματς αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το πολύτιμο γκολ που ενδεχομένως να έκρινε την αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να σκοράρουν κυρίως με μακρινά σουτ, χωρίς όμως να το πετύχουν, ενώ η Λευκορωσία σε δύο από τις λίγες ευκαιρίες που είχε θα μπορούσε αυτή να έχει πετύχει το γκολ! Η ομάδα του Αλός, απείλησε με τον Κοντσεβόι στο 56 και το 86, με τον Μολντοβάν να σώζει την ομάδα του!

Το τελευταίο σφύριγμα, βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στο τελικό 0-0.

Λευκορωσία(Κάρλος Αλός): Ιγκνάτοβιτς, Πολιακόφ, Βολκόφ, Παλίτσεβιτς, Πετσένιν, Κορζούν, Εμπόνγκ(73΄Μποτσερόφ), Γιούζεπτσιουκ(73΄Καρπόβιτς), Κλίμοβιτς(83΄Γκρόμικο), Κοντσεβόι(91΄Καρπίτσκι), Μοροζόφ(73΄Μπαχάρ)

Ρουμανία(Έντουαρντ Ιορντανέσκου): Μολντοβάν, Μπάνκου, Μπούρκα, Ντραγκούσιν, Ρατσίου, Σκρετσίου(77΄Ολαρού), Σταντσίου(84΄Μιχάιλα), Μαν(61΄Μορουτσάν), Μαρίν, Ντραγκούς(77΄Μουντεάνου), Αλιμπέκ(61΄Χάτζι)

Κίτρινες: Ιγκνάτοβιτς, Μπαχάρ.

7oς ΌμιλοςΑγωνιστικέςΒαθμοί
1. Ελβετία614
2. Ρουμανία713
3. Ισραήλ611
4. Κόσοβο77
5. Λευκορωσία75
6. Ανδόρρα72


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.