Πογέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το Euro, συνεχίζουμε να τρέχουμε»

Στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ιρλανδία (13/10, 21:45, NS)αναφέρθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της τελικής ευθείας των προκριματικών του Euro 2024.

Η Ελλάδα θα αναμετρηθεί την Παρασκεύη (13/10, 21:45, NS) με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογέτ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πόσο κοντά είναι το EURO: «Είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζουμε τη θέση μας στον όμιλο. Θυμάμαι την αντίδραση μου όταν έμαθα τον όμιλο. Ήταν δύσκολο και ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα των μπαράζ. Είμαστε ακόμα στην κούρσα θα συνεχίσουμε να τρέχουμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες για αύριο, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να νικήσουμε».

Για αν σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού: «Όσον αφορά τους επιθετικούς, προσπάθησα να δω τι κάνουν διαφορετικά στις ομάδες τους και σκοράρουν. Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Τώρα με τους αμυντικούς έχουμε αρκετές ιδέες αλλά σε μεγάλο ποσοστό δεν θα αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Μην είμαστε δραματικοί, θα το δούμε αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας