Βέλγιο: Ο Λουκάκου περιμένει τον Κουρτουά

Ο Ρομέλου Λουκάκου τόνισε πως περιμένει την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά στο Βέλγιο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί από την εθνική ομάδα της χώρας του, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια, που θέλουν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα. Από την πλευρά του, ο Λουκάκου τόνισε πως θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε: «Θέλω να πω κάτι και το εννοώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου: Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό που συνέβη. Τη μέρα που ο Τιμπό αποφασίσει να επιστρέψει, απλά θα επιστρέψει. Αν συμβεί αυτό, θα εξακολουθεί να έχει μεγάλη αξία. Ο Τιμπό τότε θα απαντήσει μόνος του στα αποδυτήρια. Ξέρετε, θα ήθελα να παρακαλέσω τα ΜΜΕ να μη γράφουν συνεχώς ότι ο Τιμπό Κουρτουά ή οποιοσδήποτε άλλος παίκτης είπε αυτό ή έκανε εκείνο. Πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα θέματα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εύχομαι στον Τιμπό καλή αποκατάσταση, αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα, και αν επιστρέψει, θα είμαι ο πρώτος που θα τον υποδεχτώ με… ανοιχτές αγκάλες. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού είναι συμβολικό. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες εδώ που μπορούν να αναλάβουν αυτό το είδος ευθύνης μόνοι τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.