Σάουθγκεϊτ: «Γελοία η αντιμετώπιση του Μαγκουάιρ»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στάθηκε στο πλευρό του Χάρι Μαγκουάιρ, μετά τα όσα άκουσε ο Άγγλος παίκτης, στο φιλικό με τη Σκωτία.

Ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε «γελοία» την αντιμετώπιση του έμπειρου παίκτη από τους Σκωτσέζους φιλάθλους, ενώ μίλησε και για την κριτική που δέχεται ο παίκτης, εντός της Αγγλίας. Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφασή του να χρησιμοποιήσει τον Φιλ Φόντεν, σε ένα ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Χαρακτηριστικά, ο Σάουθγκεϊτ δήλωσε για τον Μαγκουάιρ: «Είναι πραγματικά γελοίο ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν. Αυτό συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι αστείο. Ποτέ δεν περίμενα οι δικοί μας «ειδικοί» να αντιμετωπίζουν έναν παίκτη με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου, είναι πολύ σκληρή η κριτική που δέχεται ο Μαγκουάιρ».

Όσον αφορά στον Φόντεν, ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Ο Φιλ αγωνίστηκε σ’ ένα ρόλο που ξέρει καλά. Ρωτήστε και τον Γκουαρντιόλα, τον καλύτερο κόουτς στον κόσμο. Κι αυτός τον χρησιμοποιεί συχνά στη Μάντσεστερ Σίτι σε μια θέση ελεύθερη στο χώρο της μεσαίας γραμμής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.