Ιταλία-Ουκρανία 2-1: Νίκη έστω και με άγχος… (highlights)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν καλύτερη εικόνα συγκριτικά με την προηγούμενη αγωνιστική και έπιασαν τους Ουκρανούς στους 7 βαθμούς.

Οι πιεζόμενοι από την ισοπαλία στα Σκόπια την προηγούμενη αγωνιστική Ιταλοί μπήκαν στο Σαν Σίρο με ορμή και πίεσαν αφόρητα τους Ουκρανούς, βρίσκοντας δύο γκολ με τον Φρατέζι στο 12′ και στο 29′ ενώ είχαν ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ.

Το σύνολο του Σπαλέτι είχε διάθεση και όρεξη, ενώ οι παίκτες του Ρεμπρόφ δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και να γίνουν απειλητικοί. 

Στην μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθειά τους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 41′ με τον Γιαρμολένκο ύστερα από λάθος του Ντι Μάρκο, κάνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος (δοκάρι με τον Λοκατέλι στο 68′) δεν τις εκμεταλλεύτηκαν κι έζησαν μέχρι τέλους με το…άγχος, αλλά τελικώς πήρα το πολύτιμο τρίποντο που τους διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης.

Ιταλία (4-3-3): Ντοναρούμα (αρχ.), Ντι Λορέντσο, Σκαλβίνι, Μπαστόνι, Ντι Μάρκο (58′ Μπιράγκι), Φρατέζι, Λοκατέλι, Μπαρέλα(83′ Κριστάντε) , Τζανιόλο (72′ Ορσολίνι), Ρασπαντόρι (72′ Ρετέγι), Τζακάνι (58′ Νιόντο)

Προπονητής: Λουτσάνο Σπαλέτι

Ουκρανία (4-2-3-1): Μπούστσαν, Κονόπλια, Ζαμπάρνι, Κριβτσόφ, Μικολένκο, Γιαρμολένκο (αρχ.) (58′ Μούντρικ), Στεπανένκο (84′ Σίντορτσουκ), Ζιντσένκο(75′ Μπουγιάλσκι) , Τσιχάνκοφ (75′ Βάνατ), Σουντάκοφ, Ντόβμπικ (58′ Γιάρεμτσουκ)

Προπονητής: Σερχέι Ρεμπρόφ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.