Σαν Μαρίνο – Σλοβενία 0-4: Με μονόλογο στην κορυφή (video)

Η Σλοβενία έφτασε σε άνετη νίκη επί του Σαν Μαρίνο και έπιασε τη Δανία στην κορυφή του 8ου ομίλου. Ασίστ του Σπόραρ, έπαιξαν Τσέριν και Βέρμπιτς.

Η Σλοβενία δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στο Σαν Μαρίνο και επικράτησε 0-4 για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου. Οι Σλοβένοι ξεκίνησαν με Σπόραρ και Τσέριν στο αρχικό σχήμα και έφτασαν στο πρώτο γκολ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ζαν Βιπότνικ. Στο 16′ ο Μλάκαρ έγραψε το 0-2 και κάπου εκεί οι Σλοβένοι έριξαν ρυθμό, ενώ οι παίκτες του Σαν Μαρίνο φρόντισαν να κλείσουν τους χώρους και να ρίξουν βάρος στα μετόπισθεν.

Με κατοχή μπάλας που έφτασε το 80%, οι Σλοβένοι έφτασαν στην επόμενη ευκαιρία στο 56′. Στο 58′ ο Λόβριτς σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπενεντέτι από απευθείας εκτέλεση φάουλ και τρία λεπτά αργότερα βρήκε δίκτυα μετά από συνεργασία και ασίστ του Αντράζ Σπόραρ. Στο 67′ ο δραστήριος Κάρνιτσνικ ο οποίος άλλαξε πλευρά, σκόραρε για το 0-4, μετά από επέμβαση του πορτιέρε του Σαν Μαρίνο σε καλό σουτ του Σπόραρ. Στο 77′ ο Τσέριν σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω του VAR, καθώς ο Λούκα Ζάχοβιτς, ο οποίος έκανε την τελική πάσα ήταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Το πρόγραμμα για τις δύο ομάδες συνεχίζεται με ταξίδι του Σαν Μαρίνο στη Βόρεια Ιρλανδία στις 14 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια μέρα η Σλοβενία θα υποδεχτεί τη Φινλανδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.