Σλοβενία – Β. Ιρλανδία 4-2: Με υπογραφή… Σκόραρ! (highlights)

Ο Αντράζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού ήταν ο πολυτιμότερος της Σλοβενίας στο 4-2 επί της Β. Ιρλανδίας στη Λιουμπλιάνα με δύο γκολ και ένα δοκάρι!

Η Σλοβενία επικράτησε 4-2 της Β. Ιρλανδίας στην 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου με 10 πόντους. Ο Αντράζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά σκοράροντας δύο φορές, ενώ είχε και δοκάρι. Ο Σπόραρ άνοιξε το ματς με γκολ στο 3ο λεπτό, ωστόσο οι Σλοβένοι είδαν το ματς να έρχεται άμεσα σε ισορροπία με γκολ του Πράις στο 7′. Στο 17′ ο Στογιάνοβιτς με σουτ μέσα απ’ την περιοχή και παρέμβαση του Έβανς, έγραψε το 2-1, ενώ στη φάση τραυματίστηκε ο Μπράουν και αποχώρησε. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Σέσκο, ο οποίος είχε προειδοποιήσει με καλές κινήσεις και ακυρωθέν γκολ στο 36′, σκόραρε για το 3-1 στο 42′!

Ήταν το ιδανικό φινάλε για τη Σλοβενία στο πρώτο μέρος, η οποία μπήκε δυναμικά στο δεύτερο. Ο Σπόραρ είχε δοκάρι στο 51′ και στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Βορειοιρλανδοί μείωσαν 3-2 με τον Έβανς, ο οποίος άφησε την άμυνα και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Το τελικό 4-2 σημείωσε ο Σπόραρ στο 56′ με εκπληκτική κίνηση και τελείωμα στη φάση, αδειάζοντας δύο αντιπάλους πριν την τελική επαφή. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έχασαν “χλιαρές” ευκαιρίες, ενώ την τελευταία σημαντική στο ματς είχε ο MVP Σπόραρ στο 90+5′.

Οι δύο ομάδες την επόμενη αγωνιστική (10/09) θα είναι φιλοξενούμενες, η Σλοβενία του Σαν Μαρίνο και η Βόρεια Ιρλανδία του Καζακστάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.