K21 Ισραήλ – Αγγλία 0-3: Άνετα στον τελικό (hls)

Πιο ποιοτικοί και με περισσότερες λύσεις οι Άγγλοι νίκησαν δίκαια με 3-0 το Ισραήλ και προκρίθηκαν στον τελικό του Euro 2021.

Πίεσε και δικαιώθηκε

Οι Άγγλοι πίεσαν ψηλά και έβαλαν δύσκολα στο Ισραήλ το οποίο μάλιστα έπαιζε χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα Περέτζ.

Ο αναπληρωματικός Τζαρφάτι τα έκανε… θάλασσα στο 13ο λεπτό με την φάση να καταλήγει σε πέναλτι για την ανώτερη Αγγλία το οποίο όμως έχασε ο Γκιμπς-Γουάιτ (17′).

Ο ίδιος παίκτης πάντως με ωραία κεφαλιά στο 42ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους Άγγλους μετά από εξαιρετική σέντρα του Πάλμερ.

Ακίνδυνοι οι Ισραηλινοί

Παρά την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γκάι Λουζόν δεν βρήκαν ευκαιρίες για να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Οι Άγγλοι προσεκτικοί και αποτελεσματικοί πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Πάλμερ (63′) και Άρτσερ (90′) για να φτάσουν σε άνετη πρόκριση στον τελικό του Euro 2021.

Τα λιοντάρια θα μάθουν τον αντίπαλό τους από την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ουκρανία (22:00). Οι Άγγλοι θα βρεθούν για τέταρτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό.

Ισραήλ: Τζαρφάτι – Λέμκιν, Κοέν, Γκάντελμαν (89′ Φερέντε) – Τζαμπέρ, Αζουλάι (75′ Μπιλεβί), Γκλουκ, Χατζάτζ (56′ Καλάιλι), Ρεβίβο – Λαγιούς (56′ Γκόρνο), Τούρτζεμαν (89′ Αμπού Ρούμι)

Αγγλία: Τράφορντ – Γκάρνερ, Τόμας, Κόουλγουιλ, Χάργουντ-Μπέλις – Τζόουνς (88′ Ντόιλ), Πάλμερ, Γκιμπς-Γουάιτ (78′ Μαντουέκε), Γκόμες (78′ Σκιπ) – Σμιθ-Ρόου (74′ Έλιοτ), Γκόρντον (74′ Άρτσερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.