Καράσκο για Κουρτουά: “Μας απογοήτευσε”

Σε… κρίση βρίσκεται η Εθνική ομάδα του Βελγίου εξαιτίας της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Τιμπό Κουρτουά και του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντομένικο Τεντέσκο.

Σε… κρίση βρίσκεται η Εθνική ομάδα του Βελγίου εξαιτίας της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Τιμπό Κουρτουά και του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντομένικο Τεντέσκο. Η απόφαση του προπονητή της Εθνικής ομάδας του Βελγίου να μην δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κουρτουά, προκάλεσε την αντίδραση του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι συμπαίκτες του στο Βέλγιο δεν έμειναν σιωπηροί και άσκησαν κριτική στον έμπειρο τερματοφύλακα.

“Είμαστε όλοι απογοητευμένοι από την αντίδραση του. Το περιβραχιόνιο είναι μια λεπτομέρεια. Πρέπει να δείχνεις ότι είσαι ηγέτης και αρχηγός με την προσωπικότητα σου. Επέλεξε να φύγει. Δεν ξέρουμε αν ήταν τραυματίας ή όχι. Όμως ένας από τους λόγους της αποχώρησης του ήταν το περιβραχιόνιο”, δήλωσε ο Γιάνικ Καράσκο για τον Κουρτουά, ενώ ο τερματοφύλακας της Ρεάλ έχει δεχθεί έντονη κριτική και από τα βελγικά ΜΜΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.