Φινλανδία – Σαν Μαρίνο 6-0: Διασυρμός… (hls)

Η Φινλανδία σκόρπισε με 6-0 το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του EURO2024. MVP της αναμέτρησης ο νεαρός Χακάνς, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και σημείωσε χατ τρικ μόλις σε εννέα λεπτά.

Εύκολη αποστολή για τη Φινλανδία εντός έδρας κόντρα με το Σαν Μαρίνο. Οι γηπεδούχοι σκόρπισαν με 6-0 για την 4η αγωνιστική του Group H το Σαν Μαρίνο στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO2024.

Στο 16ο λεπτό ο Καμαρά άνοιξε το σκορ για τη Φινλανδία και στο 39′ ο Κέλμαν έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Μπενεντετίνι διαμορφώνοντας το 2-0 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κανέρβα ήταν καταιγιστική. Στο 65′ ο Χάκανς πέτυχε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο, ύστερα από επτά λεπτά σκόραρε για δεύτερη φορά, ενώ στο 74′ σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πούκι στο 76ο λεπτό γράφοντας το 6-0 της Φινλανδίας απέναντι στο Σαν Μαρίνο. Ο Νικολάι Άλχο που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Βόλου ήταν στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα στο 81′ ο 30χρονος πέρασε εκτός και τη θέση του πήρε ο Σοϊρί.

Η Φινλανδία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, ενώ το Σαν Μαρίνο στην τελευταιά με μηδέν.

Οι συνθέσεις:

Φινλανδία (Μάρκου Κάνερβα, 4-3-3): Χραντέτσκι, Άλχο (81′ Σοϊρί), Ίβανοφ, Τόμας, Ούρονεν (46′ Πάλας), Σούχονεν, Σούλερ (60′ Τέιλορ), Καμαρά, Κέλμαν, Πογιανπάλο (60′ Πούκι), Άντμαν (60’Χάκανς) .

Σαν Μαρίνο (Φαμπρίτσιο Κονσταντίνι, 3-5-2): Μπενεντετίνι, Φάμπρι, Ντι Μάιο (89′ , Ρόσι, Τόσι (78′ Μπατιστίνι), Γκολινούτσι, Μπατιστίνι (78′ Γκολινούτσι), Λουναντέι, Ντα Ντάριο, Νάνι, Μπερνάρντι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.