Ντεσάν: «Καλή επιθετικά η Ελλάδα, ο Πογέτ έφερε πάθος στην ομάδα»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα Γαλλία - Ελλάδα (19/06, 21:45, NS) για την ποιότητα της «γαλανόλευκης» επιθετικά, αλλά και τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο προπονητής της Εθνικής Γαλλιάς, Ντιντιέ Ντεσάν απάντησε στις ερωτήσεις κυρίως των Ελλήνων δημοσιογράφων για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Αντίθετα οι Γάλλοι δημοσιογράφοι ήταν αρκετά αδιάφοροι όσον αφορά το ματς της τέταρτης αγωνιστικής για τα προκριματικα του EURO2024. Μάλιστα οι περισσότεροι ρωτούσαν άσχετα πράγματα όπως για το περιβραχιόνιο του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα της Ελλάδας: «Η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα και με αυτά που δίνει ο Πογέτ στη δυναμική της ομάδας. Έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι καλή ομάδα επιθετικά. Κάνουν ωραία πράγματα επιθετικά. Παίκτες που τους αρέσει να έχουν τη μπάλα και βγάζουν συνδυασμούς στα άκρα. Κι όταν δεν έχουν την μπάλα έχουν επιθετικότητα και τους εχω δει και σε άλλα παιχνίδια. Όπως με την Ιρλανδία δείξανε καλά στοιχεία και λογικά κερδίσανε το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι Γαλλία – Ελλάδα: «Δεν μου αρέσει να μας θέτουν φαβορί, δεν μας εγγυάται κάτι αυτό. Έχουμε σεβασμό για την Ελλάδα και όσα μπορεί να κάνει. Είναι παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Αλλά δεν με ανησυχεί αυτό. Δεν θα αμελήσω όμως και τίποτα και αυτό ισχύει και για τους παίκτες της Ελλάδας ότι είναι το τελευταίο ματς. Τους ίδιους στόχους εχουν. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, παίζουμε εντός έδρας και η νίκη θα είναι πολύ σημαντική για μας με στόχο την πρόκριση στο Εuro. Έχουμε 9 βαθμούς εμείς, η Ελλάδα έχει 6 άρα αν κερδίσουμε θα είμαστε πιο κοντά στον στόχο».

Για τον Γκουστάβο Πογέτ: «Έναν χρόνο ήμασταν με τον Πογέτ αλλά ήταν πολύ καλή χρονιά. Δεν μιλούσαμε καλά αγγλικά βέβαια. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και έχουμε ξαναμιλήσει. Είναι στην ομάδα πάνω από έναν χρόνο. Και φέρνει στην Ελλάδα πάθος λόγω της καταγωγής του της λατινοαμερικανικής. Όχι ότι οι Έλληνες δεν είχαν πάθος βέβαια. Θα χαρώ να τον δω αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.