Φερόε-Τσεχία 0-3: Άνετη νίκη με πρωταγωνιστή τον Τσέρνι (hls)

Με δύο πανέμορφα γκολ του ποδοσφαιριστή της Τβέντε, οι Τσέχοι δεν είχαν προβλήματα στο Τόρσβαν, παραμένοντας στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Οι Τσέχοι μετά την “λευκή” ισοπαλία στη Μολδαβία δεν είχαν όρεξη και για άλλα δώρα στον 5ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 και δεν άφησαν περιθώρια στις Νήσους Φερόε, επιβάλλοντας το ρυθμό τους εξ αρχής.

Το σύνολο του Σίλχαβι ήταν ουσιαστικό, προηγήθηκε με τον Κρέιτσι στο 15′ για να έρθει με περίφημο πλασέ ο Τσέρνι που ήταν κι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, να σημειώσει το 0-2 στο 44′.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές και καθαρές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, τελικώς στο 74′ ο Τσέρνι με ένα ακόμη απίθανο πλασέ σημείωσε το 0-3 σφραγίζοντας τη νίκη των Τσέχων, που αποχαιρετούν τον Ιούνιο με 7 βαθμούς στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Νήσοι Φερόε: Γκέρτσον, Ρόλαντσον, Φέρο, Βάντσαλ, Γκ. Βάντχαμερ, Ντάβιντσεν (αρχ.), Μπιάρταλιντ (58′ Σόρενσεν) , Γιόνσεν, Αντρέασεν (83′ Μπάλντβινσον), Σ. Βάντχαμερ (84′ Ραντοσάβλιεβιτς), Κνούντσεν (58′ Έντμουντσον)

Προπονητής: Χάκαν Έρικσον

Τσεχία: Παβλένκα, Τσούφαλ, Χόλες, Κρέιτσι, Γιούρασεκ, Σούτσεκ (αρχ.), Κραλ (90′ Λ. Σάντιλεκ), Τσέρνι (Μ. Σάντιλεκ) , Χλόζεκ (69′ Πρόβοντ) , Γιουρέτσκα (80′ Μάτουσεκ), Κούχτα (69′ Χίτιλ)

Προπονητής: Γιάροσλαβ Σίλχαβ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.