Λετονία-Τουρκία 2-3: Προβλημάτισε αλλά νίκησε (hls)

Η Τουρκία δεν ήταν καλή, όμως με γκολ στο προ-τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγε με νίκη από τη Ρίγα και είναι στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Στα πρώτα 45 λεπτά το παιχνίδι δεν είχε πολλές σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Λετονία με τον Ουλντρίκις δεν πήρε προβάδισμα στο 17ο λεπτό με τον Μπαρντακτσί να απομακρύνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας.

Πέντε λεπτά αργότερα οι Τούρκοι προηγήθηκαν όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ντεμιράλ πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπαρντακτσί με το πρώτο γκολ της καριέρας του με την Τουρκία έδωσε [προβάδισμα στην ομάδα του Κουντς.

Ο Έμσις ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά στο 51′ και δέκα λεπτά αργότερα ο Ουντέρ διαμόρφωσε το 1-2 μετά από εξαιρετική πάσα του Κοκτσού.

Στο 83′ Ο Έμσις αποβλήθηκε όμως οι Λετονοί δεν παράτησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν με παίκτη λιγότερο και γκολ του Τόμπερς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Καχβετσί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Τουρκία είναι πρώτη στον όμιλο με 6 βαθμούς και η Λετονία τελευταία χωρίς βαθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας