Εθνική: Με προσθήκες, αλλά χωρίς Δουβίκα κόντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία

Την αποστολή για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2024 εναντίον της Ιρλανδίας στην Αθήνα και της Γαλλίας στο Παρίσι, ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Σε αυτή προστέθηκαν επτά παίκτες και συγκεκριμένα οι Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μαυροπάνος, Χατζηγιοβάνης, Γιακουμάκης, Φούντας. Αντίθετα, ο Ουρουγουανός προπονητής της εθνικής ομάδας, αποφάσισε να αφήσει εκτός επιλογών του τον Τάσο Δουβίκα.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την ελληνική αποστολή θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, οπότε η προπόνησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας».

Αναλυτικά οι επιλογές του Πογέτ: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Παπανικολάου, Λημνιός, Παυλίδης, Πασχαλάκης, Μπάλντοκ, Ρέτσος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Μασούρας, Ιωαννίδης, Πέλκας, Αθανασιάδης, Ρότα, Κουλιεράκης, Τζαβέλλας, Μάνταλος, Κωνσταντέλιας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μαυροπάνος, Χατζηγιοβάνης, Γιακουμάκης, Φούντας, καθώς επίσης ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος βάσει του αρχικού προγραμματισμού έχει κληθεί για προπονήσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας συμμετείχε ο Τζολάκης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας