Εθνική: Με προσθήκες, αλλά χωρίς Δουβίκα κόντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία

Την αποστολή για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2024 εναντίον της Ιρλανδίας στην Αθήνα και της Γαλλίας στο Παρίσι, ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Σε αυτή προστέθηκαν επτά παίκτες και συγκεκριμένα οι Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μαυροπάνος, Χατζηγιοβάνης, Γιακουμάκης, Φούντας. Αντίθετα, ο Ουρουγουανός προπονητής της εθνικής ομάδας, αποφάσισε να αφήσει εκτός επιλογών του τον Τάσο Δουβίκα.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την ελληνική αποστολή θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, οπότε η προπόνησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας».

Αναλυτικά οι επιλογές του Πογέτ: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Παπανικολάου, Λημνιός, Παυλίδης, Πασχαλάκης, Μπάλντοκ, Ρέτσος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Μασούρας, Ιωαννίδης, Πέλκας, Αθανασιάδης, Ρότα, Κουλιεράκης, Τζαβέλλας, Μάνταλος, Κωνσταντέλιας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μαυροπάνος, Χατζηγιοβάνης, Γιακουμάκης, Φούντας, καθώς επίσης ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος βάσει του αρχικού προγραμματισμού έχει κληθεί για προπονήσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας συμμετείχε ο Τζολάκης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.