Κέιν: «Δεν αποκλείω να φτάσω τα 100 γκολ με την εθνική»

«Πεινασμένος» για νέες διακρίσεις με την εθνική ομάδα της Αγγλίας είναι ο Χάρι Κέιν.

Ο 29χρονος στράικερ έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική Αγγλίας φτάνοντας τα 54 τέρματα και έχει βάλει στόχο να τα… εκατοστίσει.

«Το να φτάσω τα 100 γκολ θα είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά ποτέ δεν αποκλείω τίποτα. Είμαι ακόμα νέος, είμαι 29 ετών, είμαι ακόμα σε φόρμα και δυνατός. Θέλω να παίξω για την Αγγλία όσο περισσότερο μπορώ», δήλωσε αρχικά ο Κέιν και συνέχισε:

«Σε κάθε παιχνίδι που υπάρχει θα δίνω τον εαυτό μου. Θα το κάνουμε βήμα-βήμα. Το επόμενο βήμα θα είναι η προσπάθεια να φτάσουμε στα 60. Τα 100 δεν αποκλείονται. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα πάνε τα επόμενα χρόνια».

Τέλος, ο 29χρονος επιθετικός πρόσθεσε: «Είμαι εξαιρετικά παθιασμένος με τη χώρα μου, μου αρέσει να παίζω για την Αγγλία. Το να σκέφτομαι όλους τους Άγγλους θρύλους και επιθετικούς που έπαιξαν και να είμαι νούμερο ένα τώρα, είναι κάτι παραπάνω από τα όνειρά μου. Το να παίζεις για την Αγγλία είναι ξεχωριστό και το να έχεις αυτό το ρεκόρ είναι ξεχωριστό. Ονειρευόμουν να παίξω για την Αγγλία και να σκοράρω για την Αγγλία, το να γίνω κορυφαίος σκόρερ δεν ήταν καν στα όνειρά μου. Είχα τόσες πολλές υπέροχες στιγμές και ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.