Ουγγαρία – Βουλγαρία 3-0: Νίκη και μπαλάρα οι Μαγυάροι (hls)

Απολαυστικοί, καταιγιστικοί και αποτελεσματικοί οι Μαγυάροι σκόρπισαν τους Βούλγαρους που δεν προλάβαιναν ούτε να τους δουν.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η Ουγγαρία έδειξε πως είναι μία ομάδα με τεράστιο ταλέντο και σπουδαία ικανότητα με την μπάλα στα πόδια. Το πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Βουλγαρία είναι μία αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου, στο οποίο σκόραρε και τα 3 γκολ της νίκης της με 3-0 επί της Βουλγαρίας στο γεμάτο Φέρενς Πούσκας.

Ο Σομποσλάι έκανε ένα από τα καλύτρερα παιχνίδια του με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όλα άρχιζαν από τα πόδια του και από τις εμπνεύσεις του, με την άμυνα των Βούλγαρων να αδυνατεί να τον σταματήσει. Το 1-0 για τους Ούγγρους έγινε στο 8ο λεπτό ύστερα από σλάλομ του Σομποσλάι, πάσα στον Σάλαϊ, το πλασέ του οποίου σταμάτησε ασθενώς ο Ναούμοφ και στο ριμπάουντ ο Βέσεϊ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 ήρθε στο 26ο λεπτό, από τα πόδια του Ντομινίκ Σομποσλάι και από φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα στο “Γ’ της εστίας του Ναούμοφ. ΟΙ Ούγγροι δεν έβγαζαν το πόδι από το γκάζι και στο 40 ήρθε και το 3-0, πάλι από κούρσα του Σομποσλάι, που ύστερα από τάκλιν του Μαρκόφ, η μπάλα στρώθηκε στον Άνταμ που με ωραίο αριστερό πλασέ την έστειλε στη γωνία του τερματοφύλακα των Βούλγαρων.

Το ίδιο συναρπαστική, αλλά όχι αποτελεσματική

Στο δεύητερο μέρος οι παίκτες του Μάρκο Ρόσι ήταν το ίδιο ορεξάτοι, πίεσαν πάρα πολύ, συνέχιζαν να κυκλοφορούν την μπάλα με μαεστρία, αλλά παρά τις πολλές φάσεις δεν κατάφεραν να την στείλουν στα δίχτυα. Είτε ο Ναούμοφ, είτε την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί σταματούσαν την μπάλα πριν εκείνη περάσει τη γραμμή.

Οι Βούλγαροι προσπάθησαν να πιέσουν, έκαναν μαζεμένες αλλαγές, είχαν και μία, δύο φάσεις, όχι κλασικές, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ντιμπάς.

Η αποθέωση από 60.000 Ούγγρους στο τέλος του αγώνα είναι η απόδειξη πως ο κόσμος της ομάδας απολαμβάνει το θέαμα που παρουσιάζουν οι παίκτες της Εθνικής τους ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.