Σάντος: «Πρώτη φορά δυο τόσο γρήγορα γκολ»

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως δεν έχει δεχτεί ποτέ ξανά στην καριέρα του δυο γκολ, τόσο νωρίς σε μια αναμέτρηση.

Παράλληλα, δήλωσε πως η Πολωνία θα πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η εικόνα στην ήττα 3-1 από την Τσεχία, δεν μπορεί να επαναληφθεί.

Χαρακτηριστικά, ο Σάντος δήλωσε: «Το συμπέρασμα είναι ένα. Αυτό που έγινε, δεν μπορεί να ξανασυμβεί. Σε όλη την καριέρα μου ως προπονητής δε θυμάμαι να χάνω με 2-0 από τόσο νωρίς. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι με την Τσεχία και δεν πρέπει να το επαναλάβουμε. Δεν ήταν πρόβλημα της άμυνας αλλά όλης της ομάδας. Στο πρώτο γκολ τέσσερις παίκτες μας δε σταμάτησαν τον αντίπαλο που έτρεξε στο ύψος του πέναλτι, στο δεύτερο έφταιγε όλη η ομάδα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού και δεν ήμασταν. Έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και δεν το κάναμε. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές την Πολωνία και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον αντίπαλο όταν οι παίκτες της είναι αφοσιωμένοι. Τη Δευτέρα θα δείξουμε αποφασιστικότητα και χαρακτήρα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας, να παίξουμε καλύτερα. Σεβόμαστε την Αλβανία, αλλά εδώ είμαστε υπεύθυνοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.