Νικολό Τζανιόλο: «Tίποτα πιο όμορφο από το να εκπροσωπείς την Ιταλία!»

Ο Νικολό Τζανιόλο επιβεβαίωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, όταν επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο 23χρονος μίλησε στην Gazzetta για την επιθυμία του να επιστρέψει στους “ατζούρι” σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το πρωί της Κυριακής.Ο πρώην επιθετικός της Ρόμα ανέφερε την έλλειψη χρόνου συμμετοχής τους τελευταίους μήνες, ως τον λόγο που έμεινε εκτός αποστολής για τα παιχνίδια με Αγγλία και τη Μάλτα στα δύο πρώτα ματς των προκριματικών του Euro 2024.
«Μίλησα με τον Σάλσανο (τον βοηθό προπονητή), ο οποίος μου είπε να μην ανησυχώ, ότι με παρακολουθούν και ότι όταν θα είμαι καλά, τα πράγματα θα έρθουν φυσιολογικά», τόνισε στις δηλώσεις του ο άσος της Γαλατασαράι. «Θα ήθελα να είμαι εκεί για τους τελικούς του Nations League. Με ενδιαφέρει πολύ η εθνική ομάδα, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να εκπροσωπείς την Ιταλία. Κάνω πολλές συγκεκριμένες προπονήσεις για να γίνω πιο κυνικός στο τελείωμα των φάσεων».

Ο Τζανιόλο μίλησε επίσης για τις εικασίες και τον συνεχιζόμενο κύκλο των μεταγραφικών φημών που τον συνδέουν ήδη με επιστροφή στην Ιταλία, μετά από λιγότερο από τρεις μήνες απουσίας με τη Γαλατασαράι.
Είπε στην Gazzetta ο νεαρός άσος: «Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μείνω στην Τουρκία για πέντε χρόνια, αλλά όσο είμαι εδώ θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».

Προς το παρόν, ωστόσο, η εστίαση του Τζανιόλο έγκειται αποκλειστικά στο να βοηθήσει την τρέχουσα ομάδα του να πετύχει το μέγιστο που μπορεί στο τέλος της σεζόν. Βρήκε ένα προσωρινό σπίτι στην Κωνσταντινούπολη, μια πόλη στην οποία απολαμβάνει τη ζωή και της οποίας οι οπαδοί τον αντιμετωπίζουν με μεγάλο σεβασμό.
«Είναι μια πόλη που ευδοκιμεί στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, οι οπαδοί είναι πάντα ευγενικοί και μιλούν με σεβασμό, ακόμα και όταν ζητούν βίντεο και selfies. Το γήπεδο είναι απίστευτο. Δεν έχω παίξει ποτέ σε πιο παθιασμένο κοινό, είναι τουλάχιστον ίδιο με το Olimpico. Όταν πέτυχα το πρώτο μου γκολ ένιωσα σαν να πετούσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.