Σκωτία-Κύπρος 3-0: Στο τέλος μίλησε ο ΜακΤόμινεϊ (hls)

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε ως αλλαγή και με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο έδωσε το τρίποντο στους Σκωτσέζους απέναντι σε μια νωθρή Κύπρο.

Η Σκωτία εκκίνησε με το δεξί την προσπάθειά της να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024 νικώντας στη Γλασκώβη την Κύπρο στην πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν Ισπανία, Νορβηγία και Γεωργία.

Σε κανένα σημείο του αγώνα οι Κύπριοι δεν απείλησαν σοβαρά την άμυνα των Σκωτσέζων, οι οποίοι είχαν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα τον απόλυτο έλεγχο.

Ο ΜακΓκίν άνοιξε το σκορ στο 21′ για να έρθει ο ΜακΤόμινεϊ από τον πάγκο και να διαμορφώσει το τελικό 3-0 με δύο γκολ του στο 87′ και στο 90+3′ με αποτέλεσμα οι Σκωτσέζοι να έχουν το 8/8 απέναντι στους Κυπρίους.

Η Κύπρος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Ιωάννου στο 90+5′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Την επόμενη αγωνιστική η Σκωτία φιλοξενεί την Ισπανία ενώ η Κύπρος έχει ρεπό.

Σκωτία: Γκαν, Πόρτσους, Χάνλι, Τίρνι, Χίκι (80′ Πάτερσον), ΜακΓκρέγκορ, Τζακ (67′ Κρίστι), Άρμστρονγκ (67′ ΜακΤόμινεϊ), Ρόμπερτσον (αρχ,), ΜακΓκίν, Άνταμς (58′ Ντάικς)

Προπονητής: Στιβ Κλαρκ

Κύπρος: Δημητρίου, Κούσουλος (46′ Ντ. Σπόλιαριτς), Γκόγκιτς (79′ Λοΐζου), Ρομπέρζ, Αντωνίου, Κυριάκου (68′ Χαραλάμπους), Λαΐφης, Αρτυματάς (αρχ.), Ιωάννου, Κάστανος (79′ Τζιωνής), Πίττας (68′ Κακουλλής)

Προπονητής: Τιμούρ Κετσμπάγια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.