Γαλλία-Ολλανδία 4-0: «Ντόρτια» με αρχηγό τον Εμπαπέ! (hls)

Φαντασμαγορικοί Τρικολόρ, διέλυσαν τους Οράνιε στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2024.

Επίδειξη ισχύος για το ποια ομάδα είναι το φαβορί στον 5ο όμιλο που βρίσκεται και η Ελλάδα έκανε η Γαλλία απέναντι στην Ολλανδία. Στο παρθενικό βράδυ του Κιλιάν Εμπαπέ ως αρχηγού των Τρικολόρ επικράτησαν εύκολα με 4-0 των Οράνιε!

Προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό με την… παλιοσειρά, τον Αντουάν Γκριεζμάν, ύστερα από ασίστ του αστέρα της Παρί, ενώ έκαναν το 2-0 πέντε λεπτά μετά με τυχερό γκολ του Ουπαμεκανό!

Εν συνεχεία ήταν η… ώρα του αρχηγού! Στο 33′, ο Εμπαπέ διεύρυνε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους σκοράροντας το πρώτο του τέρμα με το περιβραχιόνιο στον ώμο!

Ο ρυθμός έπεσε και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 88′, προκειμένου ο αστέρας της Παρί να πετύχει το δεύτερο προσωπικό γκολ του στο ματς και τέταρτο της ομάδας του!

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Ολλανδία, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μενιάν απέκρουσε πέναλτι του Ντεπάι, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να σημειώσει το γκολ της τιμής για τους Οράνιε.

Τελικό σκορ, 4-0…

Γαλλία: Μενιάν, Κουντέ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Ερνάντες, Τσουαμενί (76′ Καμαβινγκά), Ραμπιό (89′ Τουράμ), Κομάν (67’ Ντιαμπί), Εμπαπέ, Γκριεζμάν (76′ Φοφανά), Κόλο Μουανί (89′ Ζιρού)

Ολλανδία: Σίλεσεν, Τίμπερ, Γκερτρίντα (87′ Μαλάσια), Φαν Ντάικ, Ακέ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Ρουν (67’ Μπλιντ), Τέιλορ (33’ Βέγκορστ), Μπέργκχαϊς (68’ Μάλεν), Ντεπάι, Σίμονς (68’ Κλάασεν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.