Δανία-Φινλανδία 3-1: Ονειρική βραδιά με χατ-τρικ του Χόιλουντ (hls)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 20χρονο Ράσμους Χόιλουντ, που πέτυχε χατ-τρικ η Δανία νίκησε 3-1 τη Φινλανδία και εκκίνησε με "τρίποντο" στα προκριματικά του Euro 2024.

Μία βραδιά που θα θυμάται για πάντα ο Ράσμους Χόιλουντ. Μια βραδιά στο Πάρκεν της Κποεγχάγης που ο 20χρονος επιθετικός της Αταλάντα πέτυχε τα πρώτα του γκολ με την Εθνική Δανίας, κάνοντας χατ-τρικ, με το οποίο οδήγησε τη Δανία στη νίκη με 3-1 επί της Φινλανδίας στην πρεμιέρα του 8ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024.

O Χόιλουντ έκανε το 1-0 στο 21ο λεπτό με κοντινή προβολή αξιοποιώντας την ασίστ του Μπαχ, σε ένα πρώτο ημίχρονο που οι Δανοί κυριάρχησαν πλήρως.

Οι Φινλανδοί βρήκαν απάντηση στο 53ο λεπτό με τον Πούκι να βγάζει σε θέση βολής τον Άντμαν ο οποίος νίκησε τον Σμάιχελ για το 1-1, όμως στη συνέχεια οι Δανοί έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Ο Χραντέσκι μέχρι το 82′ έκανε τουλάχιστον πέντε σπουδαίες επεμβάσεις, ο Μέλε είχε δοκάρι στο 63′, για να έρθει το γκολ του Χόιλουντ στο 82′ μετά από κόρνερ του Μπαχ και κεφαλιά πάσα του Βιντ.

Ο επιθετικός της Αταλάντα πέτυχε το 3-1 στο 93′ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ολοκληρώνοντας μια ονειρική βραδιά για τον ίδιο και φυσικά τους συμπατριώτες του που πανηγύρισαν νίκη μετά από τρία ματς στο Μουντιάλ με μία ισοπαλία και δύο ήττες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.