Θέος: “Μας στοίχισε η έλλειψη αγώνων”

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Τάσος Θέος, μίλησε για τον αποκλεισμό της Ελλάδας ύστερα από την ισοπαλία απέναντι στην Γερμανία.

Στην έλλειψη αγώνων απέδωσε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Θέος τον αποκλεισμό της Εθνικής Νέων από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. “Συνεχίζω να πιστεύω στο ταλέντο αυτών των παιδιών”, τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός που συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου μετά το παιχνίδι με τη Γερμανία:

“Τα παιδιά κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια σε αυτό τουρνουά. Κοίταξαν στα μάτια τις δύο μεγάλες ομάδες του ομίλου, τη Γερμανία και τη Ρωσία, στα παιχνίδια με τις οποίες έπρεπε να διαχειριστούν αριθμητικό μειονέκτημα.

Ωστόσο εκεί έδειξαν μεγάλα αποθέματα ψυχής και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες και ιδιαίτερα στην ατυχία που είχαμε στο παιχνίδι με τα Φερόε και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό και πιο ξεκάθαρο ωστόσο, ήταν η έλλειψη αγώνων. Κυρίως αυτό πληρώσαμε.

Συνέχίζω να πιστεύω στο ταλέντο και την αξία αυτών των παιδιών και θεωρώ ότι πρόκειται για μια πολύ καλή φουρνιά, από την οποία θα δούμε στο μέλλον αρκετούς ποδοσφαιριστές να στελεχώνουν τις μεγαλύτερες ηλικιακά εθνικές ομάδες και να φτάνουν ως την Εθνική Ανδρών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.