Εθνική Νέων: Έτοιμη για τον Elite Round!

Η Εθνική Νέων η οποία προκρίθηκε στον Elite Round του EURO της ΣΛοβακίας ετοιμάζεται για να παιχνίδια με Ρωσία, Φερόε και Γερμανία.

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει των αγώνων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι οποίοι θα διεξαχθούν 10-16 Νοεμβρίου.

Ο στόχος της Εθνικής Ομάδας μέσω του 2ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Γερμανία, η Ρωσία και τα Νησιά Φερόε, προσδιορίστηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάσο Θέο: «Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θεωρώ πως έχει γίνει μία αρκετά καλή προεργασία με φιλικούς αγώνες και προπονήσεις, έτσι ώστε η ομάδα να κάνει βήματα προόδου στον τομέα της ομοιογένειας. Έχουμε ένα σύνολο που διαθέτει ταλέντο, όμως οι ατομικές ικανότητες θα πρέπει να συνδυαστούν με το ομαδικό πνεύμα ώστε να έρθουν οι επιτυχίες».

Η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ρωσία (10/11), τα Νησιά Φερόε (13/11) και την Γερμανία (16/11) στο Παπαχαραλάμπειο Ναυπάκτου, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες του γκρουπ θα φιλοξενηθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.