Αγγλία: Σκληρή κριτική και από τον Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άσκησε και αυτός κριτική στους παίκτες της Αγγλίας, για τους οποίους τόνισε πως κρύφτηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως δεν έπρεπε να αφήσουν τον Σάκα να εκτελέσει πέναλτι, ειδικά οι πιο έμπειροι παίκτες των “τριών λιονταριών”.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: “Είναι δύσκολο και άδικα να αφήσεις τελευταίο τον Σάκα. Είναι πολύ για ένα παιδί να έχει όλη την Αγγλία στις πλάτες του. Αλλά δεν ξέρω, πρέπει να γίνει αυτή η ερώτηση στον Γκάρεθ Σάουθγκειτ, γιατί κάποιες φορές αυτοί οι παίκτες που πρέπει να είναι εκεί, στα πέναλτι, δεν είναι γιατί αποφεύγουν την ευθύνη. Κάποιοι κρύφτηκαν”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Νιώθω πως ο Γκάρεθ είναι τίμιος και προστατευτικός προς τους παίκτες του, οπότε δε θα πει τίποτα πως ο τάδε παίκτης δεν ήθελε να εκτελέσει πέναλτι. Δε θα τους εκθέσει. Πού ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ; Πού ήταν ο Στόουνς; Ο Λου Σο; Γιατί ο Χέντερσον ή ο Ουόκερ δεν έμειναν στον αγώνα; Είναι δύσκολο για τους Ράσφορντ και Σάντσο να μπουν και να εκτελέσουν πέναλτι, έχοντας ακουμπήσει μία φορά. Ο Σάκα είχε τη μοίρα της χώρας στις πλάτες του, ήταν πάρα πολύ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.