Oυγγαρία: Επίθεση του Υπουργού Εξωτερικών στην UEFA

O Πίτερ Σιγιάρτο εξαπέλυσε επίθεση μέσω Facebook στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία επέβαλε στην Ουγγαρία ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για ρατσιστικά και ομοφοβικά συνθήματα.

Η UEFA επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών (κι άλλη μία με αναστολή) κεκλεισμένων των θυρών στην Ουγγρική Ομοσπονδία για τη ρατσιστική/ομοφοβική συμπεριφορά των φιλάθλων της στους τρεις αγώνες του Euro.

Ο Πίτερ Σιγιάρτο, Υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, επετέθη με ανάρτησή του στο Facebook στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, κάνοντας λόγο για «δειλή επιτροπή».

«Φαίνεται πως στην UEFA εξακολουθούν να εφαρμόζουν τη λογική του χαφιέ. Υπάρχουν τέτοιοι που καταγράφουν τι λέει το πλήθος. Όπως και στον κομμουνισμό. Δεν χρειάζεται να έχεις αποδείξεις, μόνο την αναφορά του χαφιέ.

Είναι αποδεκτό να στέλνεις κομάντο στον αγωνιστικό χώρο ως διαιτητές, είναι αποδεκτό να σημαδεύεις με λέιζερ τον αντίπαλο, να αποδοκιμάζεις τον εθνικό ύμνο του αντιπάλου.

Αλλά δεν είναι αποδεκτό να γεμίζεις το γήπεδο και να ζητωκραυγάζεις. Η επιτροπή που παίρνει τέτοιες αποφάσεις είναι θλιβερή και δειλή. Θα έπρεπε να ντρέπονται» έγραψε μεταξύ άλλων ο αξιωματούχος της ουγγρικής κυβέρνησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.