Bέλγιο: Συνεχίζει με τον Μαρτίνεθ

Με δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της Βελγικής Ομοσπονδίας ξεκαθάρισε πως ο Ισπανός προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση οι Βέλγοι αποχώρησαν δίχως να δικαιώσουν τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για αυτή την ταλαντούχα γενιά, η οποία τελικώς φαίνεται να αποχωρεί δίχως να εγγράψει τη μεγάλη επιτυχία.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Ιταλία στα προημιτελικά, τα βελγικά μέσα έκαναν λόγο για το αβέβαιο μέλλον του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο της εθνικής, ωστόσο έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους.

«Αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία για τον επόμενο κύκλο παιχνιδιών. Ο Ρομπέρτο θα είναι μαζί μας, δεν θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, αφού δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι στο τεχνικό επιτελείο» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Βελγικής Ομοσπονδίας, Πέτερ Μποσάρ, δίνοντας το στίγμα.

Oι επόμενες υποχρεώσεις των Βέλγων εντάσσονται στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022, με αγώνες κόντρα στην Εσθονία, την Τσεχία και τη Λευκορωσία στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.