Γιούλμαντ: «Μπόρις Τζόνσον, ξύπνα!»

Ο ομοσπονδιακός της Δανίας ζητά από τον Πρωθυπουργό του Ην. Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον να επιτρέψει στους Δανούς να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ» χωρίς περιορισμούς!

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Τετάρτη τη Δανία στον ημιτελικό του Euro 2020 στο Λονδίνο, όμως οι Σκανδιναβοί δεν θα έχουν ουσιαστικά κόσμο στο πλευρό τους πλην όσων ζουν στη χώρα, καθώς οι βρετανικοί κανονισμοί για τα ταξίδια στην εποχή της πανδημίας, προβλέπουν ότι κάθε ταξιδιώτης που μπαίνει στη χώρα πρέπει να μπαίνει 10 μέρες σε καραντίνα.

Αυτό καθιστά αδύνατη την παρουσία Δανών φιλάθλων στο ματς και ο Κάσπερ Γιούλμαντ ζήτησε από τον Τζόνσον να παρέμβει για να δώσει λύση.

«Ελπίζουμε ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα ξυπνήσει και θα δώσει πρόσβαση σε χιλιάδες Δανούς, αλλιώς θα πρέπει να τους εκπροσωπήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω ότι θα μπορέσουν να έρθουν αλλά ας περιμένουμε», είπε ο Δανός, που έπλεξε το εγκώμιο των χιλίων συμπατριωτών του που ταξίδεψαν στο Μπακού για τον προημιτελικό με την Τσεχία, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να μπουν σε καραντίνα στην επιστροφή:

«Αυτοί οι τρελοί έκλεισαν εισιτήρια ξέροντας ότι μετά έπρεπε να μπουν σε καραντίνα. Ξέρουμε πόσα πέρασαν για να φτάσουν μέχρι εκεί και να μας υποστηρίξουν, ήταν ένας σοβαρός λόγος που μπήκαμε έτσι στο γήπεδο και παίξαμε με τόση πολλή ενέργεια. Η στήριξή τους μας βοήθησε τόσο πολύ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.