Αγγλία: Ο Κέιν θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο

Ο Χάρι Κέιν ξεκαθάρισε πως ο μεγάλος στόχος της Αγγλίας είναι η κατάκτηση του τροπαίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε μετά τον προημιτελικό με την Ουκρανία (4-0), πως ορισμένοι συμπαίκτες του γνωρίζουν πόσο πονάει μια ήττα σε ημιτελικό, καθώς μαζί είχαν αγωνιστεί κόντρα στην Κροατία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει του ημιτελικού με τη Δανία στο “Ουέμπλεϊ”.

Αρχικά, ο Άγγλος επιθετικός δήλωσε: “Ήμασταν φαβορί να κερδίσουμε το παιχνίδι, είχαμε πίεση και προσδοκίες για να αποδώσουμε. Πετύχαμε τέσσερα γκολ και κρατήσαμε το μηδέν. Ήταν μία τέλεια νύχτα για εμάς”.

Στη συνέχεια, ο Κέιν τόνισε για τον στόχο της Αγγλίας: “Υπάρχουν κάποιοι παίκτες από εμάς που αγωνίστηκαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία και ξέρουμε πόσο πονάει να μη βρεθούμε στον τελικό. Είναι τέλειο τουρνουά για εμάς έως τώρα. Έχουμε όραμα να κατακτήσουμε μία μεγάλη διοργάνωση”.

Τέλος, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στον επικείμενο ημιτελικό με τη Δανία: “Θα είναι εκπληκτικός ο ημιτελικός. Τι στιγμή για εμάς ως ομάδα και ως χώρα. Δε θα έχουμε την ευκαιρία πολλοί από εμάς να παίξουμε ξανά σε ένα τέτοιο παιχνίδι μεγάλου τουρνουά. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουμε και με τα δύο χέρια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.