Ιταλία-Αυστρία 2-1: Στους «8» μετά κόπων και βασάνων η «Σκουάντρα Ατζούρα»! (hls)

Η Ιταλία κέρδισε δύσκολα την Αυστρία στην παράταση με 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2020.

Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού καμία από της δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της, οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η αναμέτρηση στην παράταση.

Στα πρώτα 90 λεπτά του αγώνα η άμυνα τόσο της Ιταλίας, όσο και της Αυστρίας ήταν “σφιχτές”, δεν άφηναν χώρους στους επιθετικούς των ομάδων.

Την σημαντικότερη στιγμή είχε η ομάδα του Μαντσίνι. Συγκεκριμένα ο Τσίρο Ιμόμπιλε πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μπάκμαν.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο στο μεγαλύτερο μέρος του, οι δύο ομάδες ήταν αναποτελεσματικές και αναγκάστηκαν να παίξουν ακόμη 30 λεπτά.

Στην παράταση οι Ιταλοί μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και τα κατάφεραν. Αρχικά έκαναν το 1-0 με όμορφο γκολ του Κιέζα στο 95ο λεπτό και στην συνέχεια κλείδωσαν ουσιαστικά την πρόκριση με τον Πεσίνα , που έκανε το 2-0 στο 105′. Το μόνο που κατάφερε η αξιόμαχη Αυστρία ήταν να μειώσει στο 114′ με τον Κάλατζιτζ.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει είτε το Βέλγιο, είτε την Πορτογαλία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα, Ντι Λορέντσο, Ζορζίνιο, Μπαρέλα (67′ Πεσίνα), Βεράτι (67′ Λοκατέλι), Μπεράρντι (84′ Κιέζα), Ινσίνιε (108′ Κριστάντε), Ιμόμπιλε (84′ Μπελότι)

Αυστρία (Φράνκο Φόντα): Μπάχμαν, Χίντερεγκερ, Ντράγκοβιτς, Λάινερ (114′ Τρίμερ), Αλάμπα, Γκίλιτς (106′ Σεμπ), Σλάγκερ (106′ Γκρέγκοριτς), Λάιμερ (114′ Ιλσάνκερ), Ζάμπιτσερ, Μπάουμγκαρτνερ (90′ Σεπ), Αρναούτοβιτς (97′ Κάλαϊτζιτς).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.