Αυστρία: Ετοιμάζει αλλαγές στην τακτική ενόψει Ιταλίας

Ο τεχνικός της Αυστρίας Φράνκο Φόντα δε διστάζει να αλλάξει σύστημα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και κόντρα στην Ιταλία.

O 55χρονος οδήγησε την Εθνική ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της σε νοκ – άουτ Euro και τώρα αντιμετωπίζει στο «Γουέμπλεϊ» το Σάββατο τη «Σκουάντρα Ατζούρα».

Ο Φόντα – μισός Ιταλός από την πλευρά του πατέρα του – είναι γνωστός για το γεγονός ότι διαφοροποιεί το σύστημα της ομάδας του ανάλογα με τον αντίπαλο, με τους παίκτες του να αποδεικνύονται ιδιαίτερα ευπροσάρμοστοι.

Στα προκριματικά δεν ήταν λίγες οι φορές που η Αυστρία έπαιξε 4-2-3-1, ενώ στον όμιλο του Euro περνούσε εύκολα από το 3-5-2 στο 3-4-2-1 και στο 4-3-3.

Η Gazzetta Dello Sport περιμένει ακόμα μία αλλαγή στην τακτική ενόψει της σύγκρουσης με μία ομάδα που πέρασε τη φάση των ομίλων με τρεις νίκες και τέρματα 7-0.

Η ιταλική εφημερίδα εκτιμά ότι οι Αυστριακοί θα παίξουν 4-1-4-1, με τον Φλόριαν Γκρίλιτς να παίζει ανάμεσα στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή.

Ο Ντάβιντ Άλαμπα αναμένεται να μετακομίσει από το κέντρο της άμυνας στην αριστερή πλευρά ενώ ο Μάρσελ Σάμπιτσερ θα έχει ειδική αποστολή, να μαρκάρει στενά τον Ζορζίνιο. Το σχέδιο του Φόντα είναι να δημιουργήσει ένα «κλουβί» γύρω από τον μέσο – κλειδί του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Τέλος στην επίθεση ο Μάρκο Αρναούτοβιτς μπορεί να προτιμηθεί αντί του Σάσα Κάλαϊτζιτς που δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.