Σάντος: “Δύσκολος αντίπαλος το Βέλγιο”

Αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα θα πρέπει να δείξει η Πορτογαλία για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βελγίου σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε το παιχνίδι με τη Γαλλία, μίλησε για τον επόμενο αντίπαλο, το Βέλγιο και δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση.

“Μου άρεσε η συλλογική συμπεριφορά της ομάδας. Όταν ερωτήθηκα για το τι πρέπει να κάνουμε διαφορετικά στο ματς κόντρα στη Γαλλία, απάντησα να είμαστε ο εαυτός μας. Είμαστε δυνατοί με εξαιρετικό πνεύμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο“, δήλωσε αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Γαλλία.

Όσο για τον επόμενο αντίπαλο, το Βέλγιο, σχολίασε:Τώρα πρέπει να σκεφτούμε για το Βέλγιο, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Αν κοιτάξουμε την κατάταξη της FIFA, είναι πρώτοι. Ας αναλύσουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι”.

Και συμπλήρωσε κάνοντας αναφορά και στην κούραση της ομάδας του: “Δεν είναι μειονέκτημα. Η ξεκούραση είναι σημαντική, πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας. Ας δούμε τι αλλαγές θα έχουμε. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον συνηθισμένο τρόπο. Να προχωρήσουμε στη διοργάνωση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.