Β. Μακ. – Ολλανδία 0-3: Άνετα οι “οράνιε”, συγκίνηση για Πάντεφ (hls)

Με… στιλ, άνεση και τον Βαϊνάλντουμ σε μεγάλα κέφια, η Ολλανδία επικράτησε 3-0 της Βόρειας Μακεδονίας στο Άμστερνταμ στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Εuro.

Με… στιλ, άνεση και τον Βαϊνάλντουμ σε μεγάλα κέφια, η Ολλανδία επικράτησε 3-0 της Βόρειας Μακεδονίας στο Άμστερνταμ στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Εuro.

Oι “οράνιε” έκαναν το απόλυτο των νικών στη διοργάνωση και προκρίθηκαν ως πρώτοι, ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή για τον Γκόραν Πάντεφ, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά και αποθεώθηκε από συμπαίκτες, αντιπάλους και τον κόσμο.

Ολλανδική… φλυαρία

H Oλλανδία έγινε το “αφεντικό” του αγώνα από την εκκίνηση και πίεσε την αντίπαλη ομάδα, αναζητώντας το γρήγορο γκολ.

Στο 2ο λεπτό, οι “Οράνιε” απείλησαν με σουτ του Χράβενμπερχ, ενώ στο 9ο λεπτό η Βορ. Μακ. σκόραρε με τον Τρισκόφκσι, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ήταν offside.

Ο Ντεπάι έκανε αισθητή την παρουσία του στο 12ο λεπτό με ένα δύσκολο σουτ από πλάγια θέση και στο 24ο λεπτό βρήκε… στόχο.

Μετά από Υποδειγματική αντεπίθεση των “οράνιε”, ο Μάλεν έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντεπάι και ο νέος επιθετικός της Μπαρτσελόνα έκανε με πλασέ το 1-0.

Το σουτ του Τραϊκόφσκι ήταν άστοχο στο 29′, ο Ντιμιτριέφσκι είπε “όχι” στον Μάλεν στο 29′ και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Ολλανδούς να μένουν με ένα γκολ και τις… εντυπώσεις.

Πήρε… μπροστά η μηχανή

Στο δεύτερο μέρος, οι “οράνιε” μπήκαν με το πόδι πατημένο στο… γκάζι.

Στο 49′ ο Ντε Λιχτ έχασε σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά, καθώς ο Τρισκόφσκι έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή και στο επόμενο λεπτό, οι “Τουλίπες” πέτυχαν και δεύτερο τέρμα.

Ο Ντεπάι έδωσε συρτή πάσα από την αριστερή πλευρά στον Βαϊνάλντουμ και ο συμπαίκτης του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 55′ ο Μπάρντι εκτέλεσε το φάουλ και ο Στεκέλενμπουργκ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και στο 58ο λεπτό οι Ολλανδοί πέτυχαν και τρίτο τέρμα.

Μετά από εξαιρετική πάσα του Μάλεν, ο Ντεπάι έκανε το σουτ, ο Ντιμιτριέφσκι έδιωξε τη μπάλα και ο Βαϊνάλντουμ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 των “οράνιε”.

Στο 61ο λεπτό, ο Βαϊνάλντουμ “άγγιξε” το χατ τρικ, ωστόσο το πλασέ που έκανε ήταν άστοχο!

Οι Ολλανδοί είχαν δοκάρι στο 69ο λεπτό με τον Βέχορστ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Γκόραν Πάντεφ έζησε μια συγκλονιστική στιγμή κατά τη διάρκεια της αλλαγής του. Βγαίνοντας από το γήπεδο (τελευταίο του παιχνίδι), οι συμπαίκτες του έκαναν πασίγιο για να τον τιμήσουν και εκείνος δακρυσμένος πήγε στον πάγκο, ενώ οι φίλαθλοι χειροκρότησαν ζεστά τον έμπειρο επιθετικό.

Στο 71ο λεπτό ακυρώθηκε δεύτερο τέρμα της Βορ. Μακ. καθώς ο Τσουρλίνοφ υποδείχθηκε οφσάιντ, στο επόμενο λεπτό ο Τίμπερ απείλησε με σουτ (επέμβαση του Ντιμιτριέφσκι) και στο 88ο λεπτό ο Ντε Λιχτ έκανε το δυνατό σουτ και απείλησε εκ νέου την αντίπαλη ομάδα.

Ολλανδία – Βορ. Μακ. 3-0 (24′ Ντεπάι, 51′ και 58′ Βαϊνάλντουμ)

Διαιτητής: Ιστβάν Κοβάκς

Β. Μακ.(Ανγκελόφσκι):Ντιμιτριέφσκι, Ριστόφσκι, Βελκόφσκι, Μούσλιου, Ελμάς, Αντέμι (78΄ Νικόλοφ), Τρισκόφσκι (56′ Τσουρλίνοφ), Μπάρντι (78′ Στογιανόφσκι), Αλιόσκι, Τραϊκόφσκι (68′ Χασάνι), Πάντεφ (69′ Πάντεφ)

Ολλανδία (Ντε Μπουρ): Στεκέλενμπουργκ, Ντε Φράι (46′ Τίμπερ), Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ντάμφρις (46′ Μπερχάους), Χράβενμπερχ, Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ, Φαν Άανχολτ, Μάλεν (66′ Πρόμες), Ντεπάι (66′ Βέχορστ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.