Πολωνία: Τα έβαλε με την τύχη του ο Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι στάθηκε στο δοκάρι που είχε στην ισοπαλία 1-1 της Πολωνίας με την Ισπανία.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως ήταν άτυχος και πως θα μπορούσε να έχει σκοράρει στη φάση του πρώτου ημιχρόνου. Παράλληλα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Σφιντέρσκι δήλωσε: “Σίγουρα ήμουν άτυχος εκεί, για λίγα εκατοστά, χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε. Έτσι είναι η μπάλα μερικές φορές. Ελπίζω να χαρούμε στο επόμενο παιχνίδι”.

Στη συνέχεια, ο Πολωνός επιθετικός συμπλήρωσε: “Είχαμε μεγάλο κίνητρο όλη την ώρα και είχαμε αρκετά θετική διάθεση ενόψει του αγώνα. Είπαμε και κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Υποφέραμε σε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχαν στιγμές που αμυνθήκαμε πολύ χαμηλά, αλλά ήμασταν μαζί, συμπαγείς, παίξαμε με άγρια διάθεση, και απειλούσαμε με γρήγορες αντεπιθέσεις ή και στατικές φάσεις”.

Και τέλος, τόνισε: “Για την ακρίβεια, νομίζω είχαμε τις καλύτερες στιγμές μας στο πρώτο ημίχρονο, γιατί θυμάμαι και μια που είχα πριν το δοκάρι, που έπρεπε να την τελειώσω με οτιδήποτε… εκτός από το πόδι μου, και η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα. Αργότερα, ο Ρόμπερτ πήρε την επαναφορά από το σουτ μου. Είχαμε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και γενικότερα η αίσθηση ήταν συνεχώς θετική. Είναι καλό που πήραμε την ισοπαλία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.