Δανία-Βέλγιο 1-2: Ανατροπή και πρόκριση με Ντε Μπρόινε! (hls)

Το Βέλγιο, με πρωταγωνιστή τον Ντε Μπρόινε πανηγύρισε τη δεύτερη του νίκη στο Euro και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού! Σε καταπληκτικό παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου, κάθε ομάδα μπορούμε να πούμε πως είχε από ένα ημίχρονο!

Το Βέλγιο, με πρωταγωνιστή τον Ντε Μπρόινε πανηγύρισε τη δεύτερη του νίκη στο Euro και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού!
Σε καταπληκτικό παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου, κάθε ομάδα μπορούμε να πούμε πως είχε από ένα ημίχρονο!
Το πρώτο σίγουρα ανήκει στη Δανία που είχε γρήγορο γκολ και πολλές ευκαιρίες, όμως στο δεύτερο, η είσοδος του Ντε Μπρόινε φάνηκε ν΄αλλάζει τις ισορροπίες!


Με το καλημέρα στο ματς, ο Πόουλσεν, βρέθηκε έξω από την περιοχή του Βελγίου, έπιασε δυνατό σουτ και μόλις στο δεύτερο λεπτό έκανε το 1-0! Φυσικά το γκολ το αφιέρωσε στον Κρίστιαν Έρικσεν!


Οι Βέλγοι έψαξαν άμεση αντίδραση με κεφαλιά του Μέρτενς ένα λεπτό αργότερα χωρίς όμως να μπορούν αν νικήσουν τον τερματοφύλακα της Δανίας!
Οι γηπεδούχοι, πραγματοποίησαν δυνατό ξεκίνημα! Στο 5ο λεπτό ο Μέχλε, «χόρεψε» την άμυνα του Βελγίου, καθυστέρησε όμως να πλασάρει σωστά και έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 πολύ γρήγορα στο ματς! Ένα λεπτό αργότερα μετά από σέντρα, ο Βας πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει σημαντική διαφορά στην ομάδα του!


Η Δανία, μπήκε αποφασισμένη στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει γκολ και να δείξει πως αξίζει κάτι στον όμιλο. Μέχρι το 20ο λεπτό, η ομάδα του Κάσπερ Γιούλμαντ, είχε τον έλεγχο των κινήσεων, κρατούσε τη μπάλα, δημιουργούσε ευκαιρίες και έκανε το Βέλγιο να ψάχνει να βρει τα πατήματά του!

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΡΙΚΣΕΝ

Στο δέκατο λεπτό, η μπάλα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου και ΑΠΑΝΤΕΣ στο γήπεδο, χειροκρότησαν τον Κρίστιαν Έρικσεν! Ο 29χρονος Δανός, δίνει πλέον τη δική του μάχη, μετά την περιπέτεια που είχε στο ματς με τη Φινλανδία και σόκαρε τον πλανήτη.


Στο 26 μετά από κλέψιμο του Μπρέθγουειτ η μπάλα έφτασε στον Βας, που δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του, χωρίς όμως να μπορεί να εντοπίσει τον στόχο.


Οι Δανοί πάντως, έδειχναν πάθος από το πρώτο δευτερόλεπτο του ματς ξεκαθαρίζοντας πως θέλουν τη νίκη! Στο 36, ο Ντάμσγκααρντ, έκανε ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΝΤΕ ΜΠΡΟΪΝΕ


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δανία μπήκε και πάλι δυνατά και ήθελε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να το καταφέρει παρά την πίεση. Αντίθετα, στην πρώτη του καλή ευκαιρία το Βέλγιο, ισοφάρισε με πρωταγωνιστή τον Ντε Μπρόινε!
Ο Λουκάκου έκανε τη κίνηση από τα δεξιά, έσπασε τη μπάλα στην περιοχή για τον Ντε Μπρόινε, αυτός είχε την επιλογή να σουτάρει όμως προτίμησε να την στρώσει στον Αζάρ που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1!


Το γκολ, φάνηκε να βοηθάει το Βέλγιο να βρει την ηρεμία που ήθελε, κάτι όμως που έκανε τη Δανία να δείχνει λίγο ασύνδετη!
Στο 70 το Βέλγιο, «έκρυψε» τη μπάλα! Οι φιλοξενούμενοι, συνεργάστηκαν γρήγορα έξω από την περιοχή και ο Ντε Μπρόινε με φανταστικό σουτ με το κακό του πόδι νίκησε τον Σμάιχελ για να κάνει την ανατροπή! Μια ασίστ και ένα γκολ από τη στιγμή που πέρασε ως αλλαγή!

Ο παίκτης του Βελγίου μετά το γκολ ήταν στο σημείο που είχε καταρρεύσει ο Έρικσεν και δεν πανηγύρισε το γκολ, σε ένδειξη σεβασμού στον 29χρονο Δανό.


Στο 75 η Δανία απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπρέθγουεϊτ, με τον Κουρτουά να σώζει!
Η Δανία είχε δοκάρι με τον Μπρέθγουέιτ στο 87 και ένα λεπτό αργότερα ο Γιένσεν αν και είχε χώρο, δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή όμως είδε την μπάλα να περνάει άουτ.


Το τελευταίο σφύριγμα του Κάιπερς, βρήκε το Βέλγιο να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο πέμπτο λεπτό τω ν καθυστερήσεων, ο Σμάιχελ ανέβηκε για το κόρνερ, με το Βέλγιο να έχει την ευκαιρία με τον Μενιέ, που έκανε το σουτ σε κενή εστία, όμως παίκτης της Δανίας, πρόλαβε να γυρίσει και να σώσει!


Δανία (Κάσπερ Γιούλμαντ): Σμάιχελ, Κρίστενσεν, Κγιερ, Βέστεργκααρντ, Μέλε, Βας(Στρίγκερ Λάρσεν), Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι, Πόουλσεν(Νόργκααρντ), Ντάμσγκααρντ, Μπρέιθγουεϊτ


Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Ντενάιερ, Βερτόνχεν, Μενιέ, Τίλεμανς, Ντεντόνκερ(59΄Βίτσελ), Αζάρ, Μέρτενς(46΄Ντε Μπρόινε), Λουκάκου, Καρασκό(59΄Αζάρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.