Ντεσάν: “Κερδίσαμε τη μάχη, κοιτάζουμε την επόμενη”

Ο Ντιντιέ Ντεσάν τόνισε τη σπουδαιότητα της νίκης που πήρε η Γαλλία απέναντι στη Γερμανία και έστρεψε το βλέμμα στο επόμενο παιχνίδι των Τρικολόρ, με αντίπαλο την Ουγγαρία

Απολύτως ικανοποιημένος έφυγε ο Ντιντιέ Ντεσάν από τον αγωνιστικό χώρο του Αλιάνζ Αρένα το βράδυ της Τρίτης (15/6) μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Γερμανίας (1-0) για την πρώτη αγωνιστική του ΣΤ’ ομίλου του Euro 2020. Ο προπονητής των Τρικολόρ είδε την ομάδα του να παίρνει τους τρεις βαθμούς απέναντι σε σπουδαίο αντίπαλο, ενώ πλέον έχει καθαρό μυαλό να σκεφτεί χωρίς πίεση το επόμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία.

Αρχικά, μετά την αναμέτρηση δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας: “Δεν ήμασταν μακριά από το να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ, που θα μας είχε δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια. Αλλά δεν “υποφέραμε” ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς. Ήταν ένα δυνατό ματς, με ποιότητα και ταλέντο”.

Για να προσθέσει ο Ντεσάν: “Κάναμε σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο. Ήξερα ότι οι παίκτες μας θα ήταν έτοιμοι και βγήκαμε για να δώσουμε τη μάχη. Μάχη, την οποία κερδίσαμε και πλέον κοιτάζουμε με ηρεμία το επόμενο ματς με την Ουγγαρία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.