Ρωσία: Ψάχνει εκδίκηση

Η Ρωσία μπήκε με το αριστερό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ψάχνει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Φινλανδία (16/6, 16.00).

Ο Ρώσος ομοσπονδιακός προπονητής, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πως η ομάδα του θέλει «εκδίκηση» εναντίον της Φινλανδίας, στον αυριανό αγώνα (16:00) στην Αγία Πετρούπολη, μετά την ήττα με 3-0 από το Βέλγιο στον πρώτο αγώνα. Ο Τσερτσέσοφ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κουζιάεφ και Ζιρκόφ που χτύπησαν και έγιναν αναγκαστική αλλαγή στην πρεμιέρα.

 «Η κριτική ήταν απολύτως σωστή. Τώρα, πρέπει να πάρουμε την εκδίκησή μας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι αμφίβολοι. Θα αποφασίσουμε το απόγευμα. Εξετάζουμε διαφορετικές παραλλαγές», ενώ για τον Ζιρκόφ που κατά πάσα πιθανότητα χάνει το Euro δήλωσε: “Δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς θα επιστρέψει, αλλά φοβάμαι ότι τον έχουμε χάσει για το υπόλοιπο μέρος της διοργάνωσης…”

Για την Φινλανδία:

«Αλλά αυτό που δεν μας εξέπληξε είναι το παιχνίδι της. Είναι μια σκληρή ομάδα, δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Είναι κάτι που ξέραμε από την αρχή», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης