Euro: Έως και 45.000 θεατές στο «Γουέμπλεϊ»

Το αγγλικό γήπεδο θα λάβει άδεια κατ’ εξαίρεση από την κυβέρνηση, προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος έως και 45.000 φιλάθλων στους ημιτελικούς και τον τελικό του Euro.

Την αναβολή της προγραμματισμένης άρσης περιοριστικών μέτρων κατά ένα μήνα ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, με φόντο την εξάπλωση της εξαιρετικά μεταδοτικής μετάλλαξης «Δέλτα» του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η άρση των περιοριστικών μέτρων προγραμματίζεται τώρα για τις 19 Ιουλίου, αντί για τις 21 Ιουνίου, όπως σχεδιαζόταν προηγουμένως.

Ωστόσο, των μέτρων εξαιρείται το Euro, από τη στιγμή που θα επιτραπεί η είσοδος 45.000 φιλάθλων στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό της διοργάνωσης, παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ», στις 6,7 και 11 Ιουλίου αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως για τους δύο αγώνες της Αγγλίας στους ομίλους, η αγγλική κυβέρνηση έχει επιτρέψει την είσοδο 22.500 φιλάθλων.

Στην αναμέτρηση με την Κροατία τα εισιτήρια δεν εξαντλήθηκαν, αφού διατέθηκαν 18.497.

Στο ίδιο πλαίσιο θα τεθεί και το τελευταίο διήμερο του Wimbledon (10-11 Ιουλίου) με την κυβέρνηση να επιτρέπει στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το Centre Court δίχως περιορισμούς στην πληρότητά του, κάτι που σημαίνει πως θα δώσουν το «παρών» 14.979 φίλοι του τένις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.