ΠΑΟΚ: “Ποδόσφαιρο είναι να είσαι οικογένεια” (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με διαδικτυακή ανάρτησή της σήμερα (13/6) έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα περί της βασικής αξίας στο ποδόσφαιρο, με αφορμή την περιπλοκή της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα Δανία-Φινλανδία και τη συμπεριφορά των συμπαικτών του

Οι Δανοί διεθνείς έδωσαν μια πολύ δυνατή εικόνα στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά με τον τρόπο που λειτούργησαν χθες (12/6) στη διάρκεια του αγώνα της δανέζικης Εθνικής με τη Φινλανδία, στο “Πάρκεν” της Κοπεγχάγης, στο πλαίσιο του Euro 2020, όταν τη στιγμή που ο συμπαίκτης τους Κρίστιεν Έρικσεν σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω περιπλοκής της υγείας του, έσπευσαν να σχηματίσουν έναν ανθρώπινο κύκλο γύρω του, για να τον προστατεύσουν από αδιάκριτα βλέμματα, ενώ πάλευε να μείνει ζωντανός.

Η εικόνα αυτή συγκίνησε τους πάντες στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και θα συγκινεί πάντα στο μέλλον. Εμπεριέχει πολλά μηνύματα και η αξία της σημειολογίας της είναι τεράστια. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν την προσπέρασε. Σήμερα (13/6), που κατακάθισε ο κουρνιαχτός από το συμβάν και ο παίκτης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο απώλειας της ζωής του, οι “ασπρόμαυροι” σχολίασαν το βασικό μήνυμα που αυτοί εξέλαβαν από την εικόνα των Δανών διεθνών.

Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησαν τη φωτογραφία της ανθρώπινης ασπίδας προστασίας γύρω από τον πεσμένο Έρικσεν με το εξής συνοδευτικό σχόλιο: “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Να είσαι οικογένεια, ό,τι και γίνει. Ευχόμαστε στον Κρίστιαν Έρικσεν ταχεία ανάρρωση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.