Γκιουνές: “Ανώτερη η Ιταλία, κυριάρχησε δίκαια”

Ο προπονητής της Τουρκίας, Σενόλ Γκιουνές, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ιταλίας στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι στην πρεμιέρα του Euro 2020 (11/6)

Ο Σενόλ Γκιουνές δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του μετά το παιχνίδι της Τουρκίας με την Ιταλία στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Euro 2020, το βράδυ της Παρασκευής (11/6) στο Ολίμπικο της Ρώμης. Ο προπονητής της τούρκικης ομάδας αναγνώρισε την ανωτερότητα της σκουάντρα ατζούρα στην αναμέτρηση και ως δίκαιη την κυριαρχία της (3-0 το τελικό αποτέλεσμα, θυμίζουμε).

Ο Γκιουνές είπε αρχικά στις δηλώσεις του έπειτα από την αναμέτρηση: “Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και κυριάρχησε δίκαια. Κάναμε εύκολα το λάθος. Αντιμετωπίσαμε την Ιταλία στην έδρα της στο εναρκτήριο ματς και η προσδοκία μας ήταν να κάνουμε ένα καλό ματς. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε στην πίεση”.

Και συνέχισε: “Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Ακόμα, όμως, και να είχαμε νικήσει, δεν θα σήμαινε τίποτα. Η κούρσα συνεχίζεται, αλλά μετά από μία ήττα τα πράγματα γίνονται πάντα πιο δύσκολα. Τώρα πρέπει να νικήσουμε στο επόμενο ματς. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι τόσο διαφορετικό από αγώνα σε αγώνα. Ελπίζω ότι εναντίον της Ουαλίας θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.