Μαντσίνι: “Νωρίς να μιλάμε για τελικό”

Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν βιάστηκε να κάνει λόγο για τελικό στο Euro 2020 μετά τη νίκη επί της Τουρκίας, παρότι ρωτήθηκε σχετικά

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ιταλίας με την Τουρκία το βράδυ της Παρασκευής (11/6) στο Ολίμπικο της Ρώμης. Η σκουάντρα ατζούρα μπορεί να επιβλήθηκε με κυριαρχικό παιχνίδι 3-0 επί της φιλόδοξης αντιπάλου της, όμως, ο προπονητής της δεν βιάστηκε να κάνει λόγο για τελικό στο Πανευρωπαϊκό, αν και ρωτήθηκε σχετικά.

“Δεν ξέρω, αν στείλαμε μήνυμα προς τα φαβορί. Απλώς παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Ήταν σημαντικό να μπούμε θετικά στη Ρώμη. Ελπίζω να έχουμε πολλά τέτοια καλά ματς. Αν είναι το πρώτο βήμα για το Γουέμπλεϊ; Είναι ακόμα νωρίς, έχουν μείνει άλλα έξι ματς”, ήταν η απάντησή του στην ερώτηση περί τελικού.

Όσο για το παιχνίδι με την Τουρκία είπε: “Παίξαμε καλά. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, παρότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στη διοργάνωση και αντίπαλος μια καλή ομάδα. Μας βοήθησε η παρουσία του κόσμου, ήταν καθοριστικός παράγοντας για να επιβάλλουμε γρήγορο ρυθμό. Δεν δώσαμε επιλογές στους αντιπάλους μας, δεν τους αφήσαμε να πάρουν την κατοχή της μπάλας. Αυτή ήταν η διαφορά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.