Δανία: «Κακώς η UEFA δεν προχώρησε σε εμβολιασμό όλων των ομάδων”

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαν άσκησε κριτική στην UEFA για το γεγονός ότι δεν φρόντισε να εμβολιαστούν οι ομάδες που συμμετέχουν στο EURO 2020.

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμανάσκησε κριτική στην UEFA για το γεγονός ότι δεν φρόντισε να εμβολιαστούν οι ομάδες που συμμετέχουν στο EURO 2020.

Ο κόουτς της Δανίας, τόνισε πως θα έπρεπε όλες οι ομάδες να έχουν εμβολιαστεί, όπως έκανε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ((IOC), ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Με αφορμή τα κρούσματα σε Εθνική Ισπανίας και Σουηδίας, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro 2020, στάθηκε στην ανάγκη του εμβολιασμού.

«Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη προχωρήσει σε εμβολιασμό των ομάδων υψηλού κινδύνου. Κανείς δεν θέλει ένα εμβόλιο, από κάποιον άλλο που το έχει περισσότερο ανάγκη, αλλά δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Περίμενα ότι η UEFA θα έκανε το ίδιο που έκανε η ΔΟΕ με τους Αγώνες του Τόκιο. Φοβάμαι ότι όλο αυτό θα γίνει ακόμη χειρότερο. Ανησυχώ για τους Σουηδούς και τους Ισπανούς και το κατά πόσο θα έχουν κι άλλα κρούσματα. Θα είναι πραγματικά κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο. Θέλουμε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου οι καλύτεροι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αγωνιστούν στις Εθνικές τους. Όλο αυτό δείχνει πόσο εύθραυστη είναι η συγκεκριμένη κατάσταση και πως βεβαίως η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει ακόμη. Μία επιλογή φούσκας με απομόνωση των ομάδων χωρίς επαφές με τρίτους, θα ήταν το πιο σωστό μέτρο για το EURO» .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.