Ουκρανία – Κύπρος 4-0: Ουκρανικά “πολυβόλα”

Η Ουκρανία διέλυσε την Κύπρο με 4-0 στο τελευταίο της φιλικό πριν την πρεμιέρα της στο Euro. Ο τερματοφύλακας Παναγή κράτησε σε αξιοπρεπή επίπεδα το σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια μάχη του Γιάρεμτσουκ με τον Παναγή. Ο τερματοφύλακας της Κύπρου ήταν εντυπωσιακός και σταμάτησε τον Γιάρεμτσουκ σε τρεις περιπτώσεις (9′, 17′ και 31′) ενώ στο 33ο λεπτό ο Ζιντσένκο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η Ουκρανία βρήκε την λύση στο 36ο λεπτό όταν ο Φιλιώτης ανέτρεψε τον Ζουμπκόφ. Πέναλτι και αποβολή για τον Κύπριο με τον Γιαρμολένκο να σημειώνει το 1-0 από την άσπρη βούλα (37′).

Δεύτερο πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από χέρι του Ιωάννου και αυτή την φορά ο Ζιντσένκο έκανε το 2-0 (45+2).

Οι Ουκρανοί δεν σταμάτησαν να δοκιμάζουν τον Παναγή. Στο 47ο λεπτό σταμάτησε εντυπωσιακά τον Μάρλος όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 59ο λεπτό όταν μετά από τρομερό συνδυασμό, ο Γιάρεμτσουκ κατάφερε επιτέλους να νικήσει τον Κύπριο τερματοφύλακα για το 3-0.

Στο 65ο λεπτό με αρκετή δόση τύχης ο Γιαρμολένκο έκανε το τελικό 4-0. Ο Παναγή σταμάτησε και τον Σουντακόφ στο 82ο λεπτό και ήταν ο βασικός λόγος που η Κύπρος έχασε μόνο με 4-0 το παιχνίδι στο Χάρκοβο.

Ουκρανία : Πιατόφ – Ζαμπάρνι, Κριβτσόφ, Ματβιγένκο (60′ Καραβάγεφ), Σόμπολ – Μακαρένκο (46′ Στεπανένκο), Μαλινόβσκι (67′ Σουντακόφ), Ζιντσένκο – Γιαρμολένκο (70′ Σαπαρένκο), Ζουμπκόφ (46′ Μάρλος), Γιάρεμτσουκ (67′ Μπεσέντιν)

Κύπρος : Παναγή – Καρώ, Ιωάννου, Σωτηρίου – Ηλία (46′ Χριστοφή), Κυριάκου (69′ Ζαχαρίου), Αβραάμ (46′ Κούσουλος), Παπουλής (61′ Κάστανος)- Αρτυματάς (78′ Γκόγκιτς), Πίττας (85′ Λοΐζου), Φιλιώτης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.