Ισπανία: Το εναλλακτικό πλάνο του Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε δεν σκέφτεται την αποχώρηση από το Euro. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων των παικτών κάλεσε ήδη τέσσερις νέους παίκτες στην ομάδα.

Η Ισπανία δεν σκέφτεται ούτε κατά διάνοια την αποχώρηση από το Euro. Ο προπονητής Λουίς Ενρίκε άρχισε ήδη να ετοιμάζει την εναλλακτική λίστα παικτών που θα καλέσει καθώς περιμένει τις απαντήσεις από τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες της Εθνικής Ισπανίας.

Η Θέλτα ήδη ανακοίνωσε, πριν την ομοσπονδία, ότι ο Λουίς Ενρίκε κάλεσε τον μέσο Μπράις Μέντεθ στις προπονήσεις της ομάδας. Ίσως πιθανός αντικαταστάτης του Μπουσκέτς.

Μαζί του νέα πρόσωπα από την Τρίτη στις προπονήσεις των Ισπανών θα είναι και οι Ροντρίγκο Μορένο, Πάμπλο Φορνάλς και Κάρλος Σολέρ.

Στην εναλλακτική λίστα του Λουίς Ενρίκε είναι πολλοί παίκτες της Κ21 της Ισπανίας καθώς μερικοί από αυτούς συμμετείχαν και σε αγώνες των προκριματικών. Παραδόξως σύμφωνα με τους Ισπανούς ούτε εκεί είναι μέσα ο Σέρχιο Ράμος.

Οι προπονήσεις της Ισπανίας πλέον θα γίνονται σε τρία γκρουπ οκτώ παικτών όπως ορίζει το ιατρικό πρωτόκολλο.

Η ομάδα θα παραμείνει σε καραντίνα σίγουρα ως την Πέμπτη και… βλέπουμε. Όλα εξαρτώνται βεβαίως από τις απαντήσεις που θα πάρει η ομάδα στις ιατρικές εξετάσεις των παικτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.